3 gündür aranıyordu: 13 yaşındaki çocuk bulundu! Babam beni dilendirmek istiyor

İstanbul Avcılarda kaybolan 13 yaşındaki çocuk yine aynı gün evden kaça 14 yaşındaki başka bir çocuk ile Kadıköy’de bulundu

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 21:38
Kaynak: İHA
3 gündür aranıyordu: 13 yaşındaki çocuk bulundu! Babam beni dilendirmek istiyor

İstanbul Avcılar'da kaybolan 13 yaşındaki S.Y. ve evden kaçan 14 yaşındaki M.G.S. Kadıköy'de bulundu. S.Y., dilendirilmek istendiğini iddia etti. Baba gözaltına alındı.

Babasının kendisini dilendirmek istediğini iddia etti

13 yaşındaki S.Y. 3 gün önce annesiyle okul alışverişine gittikten sonra kayboldu. Aynı gün evde kaçan 14 yaşındaki M.G.S ile birlikte Kadıköy’de bulunan S.Y., babasının kendisini dilendirmek istediği için evden kaçtığını söyledi. Aynı zamanda babasının 16 yaşındaki ağabeyi E.Y. ile arkadaşı M.G.S.’yi zorla evlendirmeye çalıştığını iddia etti. Baba, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Geçtiğimiz cuma günü Avcılar ilçesi Yeşilkent Mahallesi’nde meydana gelen olayda 13 yaşındaki S.Y., annesi ile okul alışverişi için dışarıya çıktıktan sonra kayboldu. Yapılan çalışmalarda 3 gündür haber alınamayan S.Y. ve evden kaçtığı belirlenen 14 yaşındaki M.G.S. Kadıköy’de bulundu.

Dini nikahlı zoraki evlilik

Polis ekiplerine babasının kendisini zorla dilendirmek istediğini ve şiddet gördüğünü iddia eden S.Y., babasının aynı zamanda 16 yaşındaki ağabeyi ile arkadaşını dini nikahla zorla evlendirmek istediğini ileri sürdü.

İddiaları canlı yayında öğrenen baba fenalaştı

Kızının söylediklerini canlı yayında röportaj yaptığı sırada duyan baba S.Y., fenalaşarak yere yığıldı. İddiaları reddeden baba S.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.