Aydın'da zehir tacirine ağır darbe: Ev sahibinin savunması şaşkına çevirdi

Aydın'da, yasaklı maddeye geçit vermeyen İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir eve düzenledikleri operasyonda devasa yasaklı madde ele geçirdi. Ancak ev sahibinin savunması herkesi şaşkına çevirdi

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 23:47
Kaynak: İHA
Aydın'da zehir tacirine ağır darbe: Ev sahibinin savunması şaşkına çevirdi

Aydın'da İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasaklı madde yetiştiren evde devasa miktarda madde ele geçirdi. Ev sahibinin 'bitkiler buradaydı, ben su döktüm' savunması şaşkınlık yarattı

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi'nde bir evin bahçesinde yasaklı madde yetiştirildiği ihbarını aldı. Önce dron ile havadan yapılan incelemelerde, şüpheli bitkiler tespit edildi. Ardından ekipler, H.K. (42) ve S.K. (38) isimli şahısların evine operasyon düzenledi.

Devasa yasaklı madde ele geçirildi

Operasyon sonucunda, boyları 2 metreye ulaşan yasaklı madde geçirildi. Polis, 10 suç kaydı bulunan H.K. ve 2 suç kaydı bulunan S.K.'yı gözaltına aldı.

Operasyon sırasında ev sahibi kadının, "Ben buraya yeni taşındım, bu bitkiler zaten buradaydı. Sadece su döktüm ve bu kadar büyüdüler," şeklindeki savunması ve rahat tavırları 'pes' dedirtti. Kadının, "Evin sahibi benim, götürebilirsiniz beni," demesi ise dikkat çekti.

Ele geçirilen yasaklı madde köklenip toplanarak emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.