Down sendromlu öğrencinin ağzı bantlandı!

Bursa'da özel bir okulda down sendromlu öğrencinin ağzının koli bandıyla kapatıldığı anların sosyal medyada yayılması sonucu Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 23:27
Kaynak: İHA
Down sendromlu öğrencinin ağzı bantlandı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde özel çocuklara eğitim veren bir okulda, down sendromlu bir öğrencinin koli bandıyla ağzının kapalı olduğu anların sosyal medyada hızla yayılması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

4 yıldır okulda eğitim gören 18 yaşındaki K.N.'nin, ağzı koli bandı ile kapalı şekilde çekilen fotoğrafı büyük tepki topladı. Sosyal medyada yayılan görüntüler, birçok kişi tarafından kınandı.

İnceleme başlatıldı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili geniş kapsamlı bir inceleme başlattıklarını duyurdu. Yetkililer, ''Konuyu geniş kapsamlı olarak inceliyoruz. Yaptığımız ön araştırmada bu öğrencimizin sınıfında 3 öğretmen bulunuyor. Öğrenci, sınıfta oyun amacıyla bu tür davranışları sürekli yapıyor. Öğretmenler ise gidermeye çalışıyor. O fotoğraf da öğrencinin ağzını bantladığı sırada çekilmiş olabilir. Müdürlüğümüz konuya ilişkin çok yönlü olarak inceleme başlattı" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.