Gaziantep'te dehşet veren cinayet! Çöp konteynerinde kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te çuvala konulup çöp konteynerine atılmış bir kadın cesedi bulundu. Olay sonrası çevredeki bir evde inceleme başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 00:55
Kaynak: İHA
Gaziantep'te dehşet veren cinayet! Çöp konteynerinde kadın cesedi bulundu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Eski Dülük Caddesi'nde korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar, çuval içerisinde bir kadın cesedi olduğunu fark etti. Haber üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

CESET ÇUVALLA ÇÖPE ATIŞMIŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra çöp konteynerinde detaylı bir inceleme başlattı. İlk incelemeler sonucunda, yabancı uyruklu olduğu belirlenen 25 yaşlarındaki kadının, çevredeki bir evde boğazından bıçaklanarak öldürüldükten sonra çuvala konulup çöpe atıldığı tespit edildi.

Katil zanlısının kaçtığı belirlenmesi üzerine, polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Olayla ilgili detaylı soruşturma sürerken, bölge halkında ise büyük bir endişe ve korku hakim. Katilin yakalanması için polis ekiplerinin titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.