İstanbul'da İETT otobüsü park halindeki araçlara çarptı: Yaralılar var

İstanbul Avcılar'da sabah saatlerinde kontrolden çıkan bir İETT otobüsü, önce bir aydınlatma direğine çarptı, ardından hareket halindeki bir işçi servis aracına çarptı. Kazada, servis içinde bulunan 1'i ağır olmak üzere 3 işçi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 14:02
Kaynak: İHA
İstanbul'da İETT otobüsü park halindeki araçlara çarptı: Yaralılar var

Kaza, saat 06:45 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde, O-3 Kuzey yan yolda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Küçükçekmece yönüne seyir halinde olan Özgür K. yönetimindeki 34 NL 8092 plakalı İETT otobüsü, kontrolünü kaybederek aynı yönde ilerleyen 34 LLT 556 plakalı panelvan araca çarptı. Otobüs, ardından park halindeki iki araca daha çarptı ve son olarak bir petrol ofisinin tabelasına çarparak durdu. Kazada, 34 LLT 556 plakalı servis aracındaki 3 işçi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır, diğer ikisinin ise durumu daha hafif. Ağır yaralı kişi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine, diğer iki yaralı ise Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ağır yaralı kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, otobüsün sürücüsü Özgür K.'yı gözaltına aldı ve hakkında "Taksirli Yaralama" ve "Mala Zarar Verme" suçlarından işlem başlattı. Kazaya karışan araçlar, yapılan incelemenin ardından olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.