İstanbul'da lüks araç park halindeki ticari taksiye çarptı: Yaralılar var

Kadıköy’de hareket halindeki lüks bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu park halindeki bir ticari taksiye çarptı. Çarpışma sonucunda 3 kişi yaralanırken, her iki araç da kullanılmaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 16:11
Kaynak: İHA
İstanbul'da lüks araç park halindeki ticari taksiye çarptı: Yaralılar var

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Altunizade Mahallesi Mahir İz Caddesi'nde saat 10.40'ta bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen sürücünün kontrolündeki BMW marka 34 F 2287 plakalı araç, seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağında park halindeki Hacı Bal'a ait ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle, lüks aracın sürücüsü ve park halindeki takside bulunan iki yolcu yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırırken; polis ve itfaiye de olay yerine sevk edildi ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

''Kırmızı lüks otomobil hızla makas atarak geliyordu''

Kazayı gören çevredeki vatandaşlardan Oğuz Durmuş, "Kırmızı lüks otomobil hızla makas atarak geliyordu. Ardından park halindeki taksiye çarptılar. Taksinin içinde yolcular vardı" şeklinde konuştu.

Ticari taksinin sürücüsü Hacı Bal ise, "Arkadan gelen araç bana çarptı. O sırada aracı ben kullanıyordum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.