TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin'de gelin dehşeti: Kayınvalidesini önce darp etti, sonra araçla çarptı!

Mardin’de bir kadın, yolda karşılaştığı kayınvalidesini önce darp etti ardından otomobiliyle çarptı. Yaralanan kayınvalide hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 19:45
Kaynak: İHA
Mardin'de gelin dehşeti: Kayınvalidesini önce darp etti, sonra araçla çarptı!

Mardin'in Artuklu ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kadın sokakta karşılaştığı kayınvalidesini önce terlikle darp etti, ardından aracıyla çarparak olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan anlar büyük infiale yol açarken, yaralanan kayınvalide hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kadını adli makamlara sevk etti. Ancak şaşırtıcı bir şekilde, adli makamlar tarafından serbest bırakılan kadının durumu kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Gözler, adaletin nasıl tecelli edeceğine çevrildi.

Olayın detaylarına göre, S.D.Ç. isimli kadın, 20 Haziran'da Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'nde kayınvalidesi Neriman Ç.'yi sokakta darbetti ve aracıyla çarpıp kaçtı. Çevredekilerin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan kayınvalide, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yaşanan bu trajik olay, şiddet ve adalet konularında derin tartışmalara neden oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.