PTT aracı ile servis minibüsü kaza yaptı: Yaralılar var

İstanbul'da PTT'ye ait kargo dağıtım aracı, bir servis minibüsü ile çarpışarak kaza yaptı. Meydana gelen azada 4 kişi yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 18:16
Kaynak: İHA
PTT aracı ile servis minibüsü kaza yaptı: Yaralılar var

Kaza, saat 16.00 sıralarında İstanbul Havalimanı Göktürk yol ayrımı mevkiinde yaşandı. İstanbul Havalimanı istikametine giden PTT'ye ait 34 HAT 074 plakalı kargo dağıtım aracı, aynı yönde seyir halindeki 34 EFL 246 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra çevredeki hastanelere götürüldü.

Sigara içip sohbet ettiler

Kaza yerinde yardım etmek için duran araçlardan inen bazı vatandaşlar kaza sebebiyle motor kısmı koruması tamamen açılarak yere yakıt ve yağ damlatan araçların yanında sigara içerken, bazı vatandaşların ekiplerin çalışması sürdüğü esnada kaza yerinde dolaştığı ve sohbet ettiği de gözlerden kaçmadı. Kaza sebebiyle yolun bir şeridi trafiğe kapatılırken, araçların kaldırılmasından sonra trafik normal seyri ile ilerledi.

Öte yandan kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.