Sakarya'da patlama sonrası yaşanan panik kameralara yansıdı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Oba Makarna fabrikasında meydana gelen ve 28 kişinin yaralandığı patlamanın ardından yaşanan ilk dakikalar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yaralı bir kişinin taşınarak bölgeden uzaklaştırılması ve yaşanan panik görüntülerde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 18:51
Kaynak: İHA
Sakarya'da patlama sonrası yaşanan panik kameralara yansıdı

TEM Otoyolu Hendek gişeleri bölgesinde yer alan Oba Makarna fabrikasında yaşanan patlamada 6’sı ağır 28 kişi yaralandı. Yaşanan olaydan sonra bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay yerine varan ekipler tarafından yaralılardan durumu ağır olanlar Kocaeli’de yer alan Yanık Merkezi’ne gönderildi. Diğer yaralılar da Hendek ve Akyazı ilçe hastaneleri ile Düzce’ye yönlendirildi. Yangın 3 saat sonra kontrol altında alınırken ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Korku anları kameraya yansıdı

Bununla beraber, değirmen bölümünde çıktığı düşünülen yangından sonra bölgede yaşanan korku anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde yaralı birini sırtına alan arkadaşlarının bölgeden uzaklaştırmak için sarf ettiği çaba ve işçilerin yaşadığı korku an be an yer aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.