Sevgilisini otel odasında darbetti: Kaçmaya çalışırken otel görevlisine yakalandı

İstanbul Beyoğlu’nda sevgilisini darp ederek ölümüne neden olan şüheli kaçmaya çalışırken otel görevlisine yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 18:35
Kaynak: İHA
Sevgilisini otel odasında darbetti: Kaçmaya çalışırken otel görevlisine yakalandı

Beyoğlu’nda bir otelde meydana gelen olayda bir kişi yabancı uyruklu sevgilisini darp ederek ağır şekilde yaraladı. Olay yerinden kaçmaya çalışan zanlı otel görevlisi tarafınfan yakalandı. Hastaneye kaldırılan kadın ise hayatını kaybetti.

İddiaya göre Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi’nde bulunan bir otelde Maıa A. ve Mehmet E. isimli çift kaldıkları otel odasında tartışmaya başladı. Mehmet E., bir cisimle yabancı uyruklu sevgilisi Maıa A.'ya vurdu. Kadın aldığı darbelerin etkisiyle yere düşerken, Mehmet E. otelden kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.

Kaçarken otel çalışanına yakalandı

Otelden koşarak uzaklaşmaya çalışan şüpheli Mehmet E.’yi otel çalışanı Hakan Karaçam kıskıvrak yakaladı. İhbar üzerine olay terine sevk ediken sağlık ekipleri Maıa A.'ya ilk müdahaleyi yaparken polis ekipleri de  şüpheliyi göz altına aldı.

Şüpheli şahsı yakalan otel çalışanı Hakan Karaçam kadını kanlar içerisinde yer gördüğünü belirtti. Hakan Karaçam o anları şöyle anlattı;

 “Tartışma vardı. Bende sese gittim, çıkış saati geldi diye uyarmak için. Sonra kadının bağırışı biraz çoktu, o yüzden çıkmanız gerekiyor dedim. Adam bana 10 dakika içerisinde çıkacağım dedi. Üzerinde hiçbir şey yoktu. Bende tamam dedim. Aradan bir yarım saat geçti içeriden ses gelmedi. Bende kameradan izliyordum ve adamın çıkışını gördüm. Kapının önünde yakaladım adamı. Daha sonra 112’yi aradım ambulans geldi. Ben olaydan sonra gördüm kadını, kanlar içerisinde yerde yatıyordu”

Hastaneye kaldıran Maıa A.'ya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.