Sokak ortasında dehşet: Eşine kurşun yağdırdı! Sebebi hayrete düşürdü

İstanbul Ataşehir'de yabancı uyruklu şahıs, sokak ortasında eşine kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken şüpheli olay yerinden kaçtı

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 10:39
Kaynak: İHA
Sokak ortasında dehşet: Eşine kurşun yağdırdı! Sebebi hayrete düşürdü

Ataşehir’de meydana gelen olayda yabancı uyruklu bir erkek sokak üzerinde erkek kardeşi ile yürüyen ve eşi olduğu öne sürülen bir kadına yaklaşarak 3 el ateş etti. Vurulan kadın kanlar içerisinde yere düşerken yabancı uyruklu şahıs silahı cadde üzerindeki bir aracın altına atarak olay yerinden kaçtı.

Elleri kan içinde ağladı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda güvenlik ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırırken vurulan kadının erkek kardeşi elleri kan içerisinde ağladı. Polis ekipleri tarafından olayın yaşandığı yerde emniyet şeridiyle önlem alınırken olay yeri inceleme ekipleri ise aracın altına atılan silahı inceledi. Kadının erkek kardeşi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

İzini kaybettirmek istedi

Yabancı uyruklu şüphelinin kadını vurup olay yerinden kaçtıktan sonra izini kaybettirmek için kıyafetlerini değiştirdiği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.