Tünelde ters yönde yapılan yarış can aldı

Sultangazi Cebeci Tüneli’ne ters yönden girip, yarış yapan iki motosiklet şehirler arası yolculuk yapan otobüsle çarpıştı. Çarpanın etkisiyle iki motosiklet, otobüsün önünde sürüklendi. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 09:55
Kaynak: İHA
Tünelde ters yönde yapılan yarış can aldı

Yaşanan kaza, saat 21.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Tüneli’nde meydana geldi. İddiaya göre, tünele ters yönden girerek yarış yapan iki motosikletli, son sürat ilerlerken Kuzey Marmara Otoyolu istikametinde seyir halinde olan 44 DD 444 plakalı şehirler arası otobüsle çarpışarak kaza yaptı. Çarpışmayla bir motosiklet yola savrulurken bir motosiklet ise sürücüsüyle birlikte otobüsün önünde sürüklendi. Otobüsle birlikte metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken 2 otobüs şoförü ve bir motosiklet sürücüsü kazada yaralandı. Yapılan ihbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Otobüs yolcuları kazadan yara almadı

Malatya’ya gitmek üzere Alibeyköy Otogarı’ndan kalktığı öğrenilen otobüsün yolcuları faciadan dönerken yolcuların kazayı yara almadan atlattığı bilgisine ulaşıldı. Olay yerine gelen başka bir otobüse alınan yolcular ise yolculuklarını sürdürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, tünel içerisinde uzun süre inceleme gerçekleştirdi. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu belirlenirken 2 otobüs şoförünün ise durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Kaza sebebiyle tünelde trafik akışı tek şeritten devam etti. İncelemelerden sonra adı öğrenilemeyen motosiklet sürücünün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.