Yine İzmir, yine taksici cinayeti: Bu sefer adres Torbalı!

İzmir'de taksi şoförünü öldüren ve market çalışanını ağır yaralayan zanlı yakalandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 12:14
Kaynak: AA
Yine İzmir, yine taksici cinayeti: Bu sefer adres Torbalı!

İzmir'de dün gece Bülent Ş. isimli zanlı, Ova Yolu üzerinde taksici Arif Karabacak’ı silahla vurarak öldürdü. Ardından, aynı güzergahta durdurduğu bir otomobili sürücüsünü tehdit ederek gasbetti. Araç sahibi, durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi.

16 yaşındaki İlayda ağır yaralandı

Olayın ardından, öğle saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi 51 Sokak’taki bir markette gasp girişiminde bulunan Bülent Ş., 16 yaşındaki market çalışanı İlayda Aygar’a silahla saldırdı ve onu ağır yaraladı. Yaralı Aygar, Dokuz Eylül Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gözaltına alındı

Polis ekipleri, zanlıyı havaalanı yolu üzerinde gasbettiği araç ve suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Bülent Ş., işlemlerinin yapılması için Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu belirlenen Bülent Ş'nin ifadesinde, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu almak için cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.

Bir kişiyi daha öldürmüş

Bülent Ş, 16 yaşındaki market çalışanı İlayda Aygar'ı direnmesi üzerine silahla ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Daha sonra Karabağlar'da kendisini uyaran Engin K'ye silahla ateş ederek, cebinden araba anahtarını ve bir miktar parasını aldı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri Engin K'nin de hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.