Apple'dan dev yenilik: iPhone 17 Air, iPhone 17 Plus'ın yerini alacak!

Gelen bilgilere göre, Apple, önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone 17 serisinde "Plus" versiyonu yerine iPhone 17 Air'i sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 16:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple'dan dev yenilik: iPhone 17 Air, iPhone 17 Plus'ın yerini alacak!

iPhone 16 serisinin tanıtımına yaklaşık bir ay kaldı. Ancak, şu ana kadar gelen bilgiler, iPhone 16'nın büyük yenilikler içermeyeceğini ve Apple'ın esas yenilikleri iPhone 17 serisinde sunacağı yönünde. Bu nedenle, iPhone 17 hakkındaki sızıntılar iPhone 16'dan çok daha fazla. Son olarak, teknoloji analisti Mark Gurman, iPhone 17 serisinde görülecek yeni "slim" model hakkında bazı detaylar paylaştı.

 iPhone 17 Air

Gurman'a göre, iPhone 17 Slim olarak bilinen model, "iPhone 17 Air" adıyla piyasaya sürülecek. Bu yeni cihaz, daha önce çıkan "mini" modellerin veya mevcut "Plus" modellerin benzeri olmayacak. iPhone 17 Air, iPhone 17 ve iPhone 17 Pro arasında konumlandırılacak ve ekran boyutunda herhangi bir küçülmeye gitmeden ultra ince, kompakt bir tasarım sunmayı amaçlayacak.

EN PAHALI MODEL OLABİLİR

iPhone 17'nin fiyatının 799 dolar civarında olması beklenirken, iPhone 17 Air'ın yaklaşık 1299 dolardan satışa sunulacağı öngörülüyor. iPhone 17 Pro'nun 1099 dolardan ve iPhone 17 Pro Max'in 1199 dolardan satılması planlanıyor. Bu da, iPhone 17 Air'ın serinin en yüksek fiyatlı modeli olacağını gösteriyor.

 iPhone 17 Air

iPhone 17 Air'ın, Pro serisinden önemli ölçüde daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağı yönündeki iddialar, kullanıcılar arasında çeşitli soru işaretlerine neden oluyor. Son yıllarda, Plus modellerinin satışlarında bir azalma gözlemlenmiş durumda. Bu gelişme, Apple'ın bu modeli piyasadan çekme ve daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden yeni bir seçenek sunma yönündeki stratejilerini şekillendiriyor.

Ayrıca, son dönemde kompakt ve kullanıcı dostu telefonlara olan talebin artması, Apple'ın bu ihtiyacı karşılamak amacıyla Air modelini piyasaya sürmesine neden olabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.