Apple'ın gelecek yıl tanıtacağı iPhone 17 Slim'in teknik özellikleri sızdırıldı! iPhone 17 Slim özellikleri

Apple'ın gelecek yıl tanıtması beklenen 'iPhone 17 Slim' modeline dair bazı teknik özellikler sızdırıldı. Telefonun sahip olduğu özelliklerin, tüketicilerin beklentilerini karşılayamayacağı düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 15:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple'ın gelecek yıl tanıtacağı iPhone 17 Slim'in teknik özellikleri sızdırıldı! iPhone 17 Slim özellikleri

ABD merkezli teknoloji devi Apple, uzun zamandır özel bir model ile gündemde. Söz konusu modelin "iPhone 17 Slim" olarak adlandırılması muhtemel olup, bugüne kadarki en ince iPhone olarak tanımlanıyor. Ancak, deneyimli Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun son açıklamaları, iPhone 17 Slim'den beklentilerin düşmesine yol açabilir.

Kuo'nun açıklamasına göre, Apple'ın ultra ince iPhone modeli, işlevselliğin ötesinde bir form faktörüne odaklanacak. Teknik özellikler açısından fazla heyecan verici olmayacak olan telefon, yalnızca tek bir arka kameraya sahip olacak. Günümüzde çift kamera sistemlerinin standart hale geldiği düşünüldüğünde, bu kamera özelliğinin sınıfta kalması bekleniyor.

6.6 İNÇ EKRAN ÖZELLİĞİ

Ming-Chi Kuo'nun bugün duyurduğu bilgilere göre, iPhone 17 Slim 6.6 inç boyutunda bir ekran ile gelecek. Ayrıca, bu modelde "Pro" olmayan bir A19 işlemci bulunacak. Telefonun çerçevesi ise titanyum-alüminyum alaşımından üretilecek.

2025’TE TANITILMASI BEKLENİYOR

Apple’ın tasarladığı bu ürünün, sahip olduğu özellikler nedeniyle belirli bir hedef kitleye yönelik olduğu düşünülüyor. Bu kitle, telefonların teknik özelliklerinden çok tasarımına odaklanan kişilerden oluşacak. Eylül 2025'te tanıtılması beklenen bu telefon, resmi açıklama ile tüm ayrıntılarıyla netleşmiş olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.