Apple kullanıcılarına üzücü haber: iCloud fiyatlarına zam! Zamlı iCloud fiyat listesi

Her güne farklı bir zam haberiyle uyanırken, bu kez zam rüzgarı Apple’dan esti. Apple, iCloud hizmetine zam yaptığını açıkladı. Peki gelen bu zamla birlikte iCloud ücretleri ne kadar oldu? İşte güncel zamlı iCloud tarifesi listesi…

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 15:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple kullanıcılarına üzücü haber: iCloud fiyatlarına zam! Zamlı iCloud fiyat listesi

Tüm dünyada teknoloji devi olarak kabul edilen Apple, kullanıcılarına çok çeşitli hizmetler sağlıyor. Apple, ürün ve hizmet yelpazesinde sunduğu çeşitlilik ile en çok tercih edilen marka olma statüsünü elinde barındırıyor. Apple, kurmuş olduğu sistem sayesinde, Apple marka bir ürün alan kullanıcının o ürünün yanında alacağı yan ürünlerin de yalnızca Apple olarak tercih edilebileceği ve başka bir seçeneğin satın alınmasının pek mümkün olmadığı bir satış politikası izliyor. Bu da bir nevi kullanıcıyı yalnızca Apple ürünleri kullanmakla kısıtlıyor.

Apple, teknolojik ürünlerinin beraberinde çeşitli hizmetlerin satışını da yapıyor. Bu hizmetlere örnek olarak iCloud’u göstermek mümkün. iPhone model bir cep telefonu kullanan kişinin, fazladan depolama alanına ihtiyaç duyduğu anda alacağı hizmet, yine Apple’ın sunduğu bir hizmet olan iCloud oluyor. Peki iCloud nedir, ne işe yarar?

iCloud NEDİR?

iCloud, Apple tarafından sunulan bir hizmet olup, kullanıcıların fotoğraf, video, dosya, şifre vb. verilerini saklamaya yarar. Mmail adresi ve şifrenizle giriş yaptığınız tüm aygıtlarınızda kullanabildiğiniz bir bulut sistemi olan iCloud, depoladığınız tüm verileri aynı zamanda başkalarıyla da paylaşmanıza olanak tanır. Bunun yanı sıra iCloud aracılığıyla, Apple’ın diğer ürünleri olan iPad veya iPod touch gibi cihazlarınızı da yedeklemeniz mümkün.

Apple size iCloud’un 5GB saklama alanını ücretsiz olarak sağlar. Daha fazla depolama alanına sahip olmak istediğinizde bunu satın almanız gerekir.

iCloud’a ZAMLI TARİFE

Apple, iCloud hizmetine zam geldiğini açıkladı. Yüzde 100 zam yapılan iCloud tarifeleri, yeni fiyatları ile güncellendi. Peki gelen yüzde 100 zamdan sonra güncel iCloud ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı iCloud ücretleri…

icloud

GÜNCEL iCloud FİYATLARI

ESKİ FİYAT:

50 GB: 12,99 TL

200 GB: 39.99 TL

2 TB: 129.99 TL

6TB: 899.99 TL

12TB: 1.799,99 TL

YENİ FİYAT

50 GB: 24,99 TL

200 GB: 79,99 TL

2 TB: 249,99 TL

6 TB: 1.299,99 TL

12 TB: 2.499,99 TL

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.