Apple o tarihte yeni ürünlerini duyuracak!

Apple, önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte M4 çipine sahip yeni Mac modellerini tanıtacak. Yeniliklerin ve ayrıntıların paylaşılacağı bu etkinlik için geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 17:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple o tarihte yeni ürünlerini duyuracak!

Webtekno’nun haberine göre; Apple, gelecek hafta yeni ürünlerinin tanıtımı için geri sayıma başladı. Şirketin üst düzey yöneticisi olan Greg Joswiak, sosyal medyada üzerinden yaptığı paylaşımda “Takvimlerinizi Mac için ayarlayın” diyerek pazartesi sabahı duyuruların başlayacağını belirtti.

Bu yıl, Apple Mac ürünleri için özel bir Ekim etkinliği yapmayacak. Bunun yerine yeni modellerini basın açıklamaları yoluyla duyuracak. Pazartesi günü ayrıca iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1 güncellemelerinin de kullanıma sunulması bekleniyor.

Apple o tarihte yeni ürünlerini duyuracak!

Apple’ın tanıtacağı ürünler ise şu şekilde:

M4 işlemcili (M4, M4 Pro ve M4 Max)

MacBook Pro (14 inç ve 16 inç)

M4 işlemcili yeni iMac

M4 ile M4 Pro işlemcili yeni Mac mini

Magic Mouse 2

Magic Trackpad 2

Magic Keyboard

Apple o tarihte yeni ürünlerini duyuracak!

YENİ MODELLER TANITILACAK

Aynı gün içerisinde yeni Mac modellerinin tanıtılmasının da gündemde olduğu belirtiliyor. Apple, etkinlik dönemlerde zaman zaman ürün duyurularını gün içine yayarak yaptığı görülmüştü.

Sızdırılan bilgilere göre; Apple bu etkinlikte M4 çipe sahip ilk Mac modellerini tanıtmayı hedefliyor. Yeni iMac, Mac mini ve MacBook Pro modellerinin M4 çiple piyasaya çıkması bekleniyor. Yüksek performanslı MacBook Pro modellerinin ise M4 Pro ve M4 Max çiplerini içereceği söyleniyor. Ayrıca, giriş seviyesi modellerin başlangıç RAM kapasitesinin 8 GB yerine 16 GB olmasıyla daha güçlü bir performans sunarak öne çıkacağı görülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.