Samsung akıllı yüzük yakında Türkiye’de: Galaxy Ring Türkiye fiyatı

Samsung’un geçen yaz tanıtımını yaptığı akıllı yüzük Galaxy Ring’in, yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Peki Galaxy Ring özellikleri neler? Galaxy Ring Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 14:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Samsung akıllı yüzük yakında Türkiye’de: Galaxy Ring Türkiye fiyatı

Dünyanın teknoloji devlerinden Samsung, bu kez akıllı yüzük ile teknoloji piyasasını hareketlendiriyor. Geçtiğimiz yaz aylarında tanıtımını gerçekleştirdiği akıllı yüzük Galaxy Ring için teknolojiseverler heyecanla bekliyor. Peki Samsung’un yeni ürünü Galaxy Ring ne işe yarıyor, özellikleri neler? Galaxy Ring’in Türkiye’de satış fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

GALAXY RİNG TÜRKİYE’YE GELİYOR

Daha önce resmi olarak tanıtımı yapılan Galaxy Ring’in Türkiye’de satışının olup olmayacağı gizemini koruyordu. Ancak Samsung Türkiye resmi internet sitesinde Galaxy Ring’e ait detayları bugün itibariyle erişime açtı. Bu durum, akıllı yüzüğün ülkemizde de satışının yapılacağı fikrini doğurdu. Yurt dışında satış fiyatı 400 dolar olarak belirlenen Galaxy Ring’in yakın tarihte Türkiye piyasasında da satışının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

GALAXY RİNG ÖZELLİKLERİ

Samsung’un merakla beklenen yeni ürünü Galaxy Ring’in ne işe yaradığı ve hangi özelliklere sahip olduğu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Galaxy Ring’in özelliklerine göz atalım…

Galaxy Ring isimli akıllı yüzüğün temel kullanım amacının sağlık olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Çizilmeye dayanıklı Titanyum’dan üretilen yüzükler,sahip olduğu 3 sensör ile kalp atışı takibi, vücut ısısı takibi ve yürüme/koşma takibi yapmaya yarıyor. Başta Samsung cihazlar olmak üzere tüm Android cihazlar ile uyumlu çalışan akıllı yüzük, sağlığınızı takip etmeniz için tasarlandı. Samsung Health uygulamasına bağlanarak çalışan akıllı yüzükler, sağlığınızla ilgili tüm detayları tek bir panelde takip edebilme olanağı sağlıyor.

Bunun yanı sıra, gece boyu uyku kalitenizi de kontrol etmenize yarayan özel bir sisteme sahip akıllı yüzükler, horlama tespiti yaparken bir yandan da kaliteli uyku için ipuçları sunuyor.

galaxy ring

GALAXY RİNG TÜRKİYE FİYATI

Galaxy Ring’in yurt dışı satış fiyatı 400 dolar olarak belirlendi. Türkiye’deki kullanıcılar ise bu ürünün ülkemizde ne kadara satılacağını merak ediyor. Türkiye’de henüz satışa çıkmamış olan akıllı yüzüklerin Türkiye’de ne kadara satılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Samsung Türkiye’nin resmi internet sitesinde ürünün fiyatına yönelik henüz bir ibare yer almıyor ancak, ürünün vergi dahil fiyatının ülkemizde 14-16 bin lira aralığında olması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.