WhatsApp’a Yapay Zeka Destekli Fotoğraf Düzenleme Özelliği Geliyor

WhatsApp'ın Android beta sürümü "2.24.14.20" içindeki yeni bir özellik keşfedildi. Bu geliştirme aşamasındaki özellik, fotoğrafların yapay zeka kullanılarak düzenlenmesine olanak tanıyacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 14:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
WhatsApp’a  Yapay Zeka Destekli Fotoğraf Düzenleme Özelliği Geliyor

WhatsApp'ın dünya genelindeki en popüler anlık mesajlaşma uygulaması üzerinde yeni bir özellik geliştirildiği ortaya çıktı. Uygulamanın "2.24.14.20" kodlu Android beta sürümünde keşfedilen bu yeni özellik, Meta AI entegrasyonunu genişletmeyi hedefliyor. WhatsApp'ın en son Android beta sürümünde bulunan bu yeni özellik, kullanıcıların yapay zeka ile daha derin etkileşimde bulunmalarına imkan sağlayacak. Özellikle yapay zeka, fotoğrafları anlamlandırabilir ve istenildiğinde düzenleme yapabilir.

WhatsApp’a  Yapay Zeka Destekli Fotoğraf Düzenleme Özelliği Geliyor

Fotoğraf Düzenleme Artık Daha Akıllı

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, fotoğrafların düzenlenmesini büyük ölçüde kolaylaştıracak. Bu yenilik sayesinde kullanıcılar, Meta AI ile doğrudan bir fotoğraf üzerinde etkileşim kurabilecekler. Eğer bir düzenleme yapılmasını isterseniz, yapay zeka bu işlemi sizin adınıza gerçekleştirebilecek.

Meta, WhatsApp için geliştirilen bu yeni özellikle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Geliştirme aşamasında olan özelliğin ne zaman test edileceği ve genel kullanıma sunulacağı konuları hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak WhatsApp ekibinin Meta AI konusuna odaklandığı açık bir şekilde görülüyor. Şirket, yapay zeka teknolojilerinde geride kalmamak adına aktif çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.