TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir'de ceviz büyüklüğünde dolu yağışı: Kentte hayat durma noktasına geldi

Eskişehir'de akşam saatlerinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, kent yaşamını olumsuz etkiledi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ettiği üzere başlayan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 17:58
Kaynak: İHA
Eskişehir'de ceviz büyüklüğünde dolu yağışı: Kentte hayat durma noktasına geldi

Eskişehir'de akşam saatlerinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, kent yaşamını olumsuz etkiledi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ettiği üzere başlayan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Aniden bastıran dolu yağışı sırasında dışarıda bulunan vatandaşlar, zarar görmemek için çeşitli yöntemlerle kendilerini korumaya çalıştı. Kafalarını korumak için şemsiye ve tepsi gibi sert eşyalar kullanan vatandaşlar, ıslanmamak için kapalı mekanların altına sığındı.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, dolu yağışının saat 18.00'a kadar devam edeceğini ve kentin pek çok noktasında kısa süreli yağışlar görüleceğini bildirdi. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Eskişehir'de ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, özellikle açık alanlarda bulunan vatandaşlar için zorlu anlar yaşattı. Araçların ve binaların zarar gördüğü dolu yağışı, kent yaşamını olumsuz etkiledi.

Meteoroloji yetkilileri, dolu yağışının ardından hava koşullarının normale dönmesini beklediklerini ifade ederken, vatandaşlardan dikkatli olmalarını ve mümkün olduğunca kapalı alanlarda kalmalarını tavsiye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.