Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ilk kez halk karşısında

İngiltere'nin geleneksel geçit töreni Trooping the Colour'da Galler Prensesi Kate, beş ay aradan sonra çocuklarıyla birlikte görüntülendi. Kate Middleton, kanser tedavisi sürecinden sonra ilk kez halkın önünde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 16:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ilk kez halk karşısında

İngiltere'nin geleneksel geçit töreni Trooping the Colour, bu yıl özel bir anlam taşıdı. Beş ay aradan sonra ilk kez kameraların karşısına çıkan Galler Prensesi Kate, büyük bir coşkuyla karşılandı. Tören sırasında Prenses Kate, çocuklarıyla birlikte at arabasında görüntülendi ve caddeleri dolduran kalabalık tarafından sevgiyle karşılandı.

Kate Middleton, kanser tedavisi sürecinde olduğunu açıklamasının ardından ilk defa kamuoyunun karşısına çıktı. Eşi Prens William ve üç çocuğuyla birlikte Buckingham Sarayı'na gelen Prenses, Trooping the Colour törenindeki görünümüyle göz kamaştırdı.

GALLER PRENSESİ KATE, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE AT ARABASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

İngiltere'de düzenlenen geleneksel Trooping the Colour töreninde Galler Prensesi Kate, beş ay aradan sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı. Kate Middleton, çocuklarıyla birlikte at arabasında görüntülendiği sırada caddeleri dolduran kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Tören boyunca halkın sevgi gösterilerine maruz kalan prenses, geçirdiği zorlu sürecin ardından ilk kez bu kadar kalabalık bir topluluk önünde yer aldı.

Kate Middleton, kanser tedavisi sürecinde olduğunu açıklamasının ardından bu törene katıldı. Eşi Prens William ve üç çocuğuyla birlikte Buckingham Sarayı'na gelen Prenses, tören öncesinde yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu ailemle İngiltere'nin resmi doğum günü törenine katılmayı dört gözle bekliyorum ancak henüz tehlikenin geçmediğini de biliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.