Galler Prensesi'nden iyi haber geldi: Tedavisi tamamlandı

Kemoterapi tedavisinin tamamladığını duyuran Galler Prensesi Kate Middleton, "Yaz sona ererken tedavimi bitirmiş olmak rahatlatıcı. İyileşme yolum uzun, ama umutluyum." diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 00:12
Kaynak: İHA
Galler Prensesi'nden iyi haber geldi: Tedavisi tamamlandı

Galler Prensesi Kate Middleton sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada mart ayında başladığı kanser tedavisinin sona erdiğini duyurdu. Paylaştığı video mesajında, “Yaz sona ererken kemoterapi tedavimi nihayet tamamlamış olmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu anlatamam” ifadelerini kullanan Middleton, son dokuz ayın kendileri için büyük bir mücadele olduğunu belirtti.

Kanser yolcuğunu anlatan Kate Middleton konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Alçakgönüllülük, sizi daha önce hiç düşünmediğiniz bir şekilde kendi zayıf noktalarınızla yüz yüze getirir ve bununla birlikte her şeye yeni bir bakış açısı kazandırır. Bu zaman her şeyden önce William'a ve bana, çoğumuzun çoğu zaman hafife aldığı hayattaki basit ama önemli şeyler için düşünmeyi ve minnettar olmayı hatırlattı. Basitçe sevmek ve sevilmek.

Kemoterapiyi bitirmiş olmama rağmen iyileşme ve tam iyileşme yolum uzun ve her günü olduğu gibi kabul etmeye devam etmeliyim. Ancak önümüzdeki aylarda işime geri dönmeyi ve fırsat buldukça birkaç kamu görevi daha üstlenmeyi dört gözle bekliyorum.

 William ve ben aldığımız destek için çok minnettarız. Bize yardım eden herkesten büyük güç aldık. Herkesin nezaketi, empatisi ve şefkati gerçekten çok alçakgönüllüydü. Kendi kanser yolculuklarına devam eden herkese ‘yanınızda, yan yana, el ele kalmaya devam ediyorum'. Karanlıktan ışık doğabilir, o yüzden bırakın o ışık parlasın”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.