Rapçi Puff Daddy hakkında yeni iddia! Tecavüz suçlamaları art arda geliyor

Cinsel saldırı, taciz ve şantaj gibi suçlamalarla birçok dava ile karşı karşıya kalan ABD'li ünlü rapçi Puff Daddy bu kez yeni bir tecavüz iddiasıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 10:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rapçi Puff Daddy hakkında yeni iddia! Tecavüz suçlamaları art arda geliyor

ABD’li hip-hop sanatçısı Sean "Diddy" Combs, seks ticareti ve haraç gibi suçlamalarla yargılanmayı beklerken, hakkında yeni bir tecavüz iddiasıyla daha karşı karşıya kaldı. Combs, 1990'lara kadar uzanan cinsel saldırı ve fiziksel şiddet suçlamalarına ilişkin açılan davalar sonrasında New York'ta tutuklanmıştı.

T24'ün haberine göre, Thalia Graves, rapçi Sean "Diddy" Combs ve korumasının 2001 yılında kendisini uyuşturduktan sonra bağlayarak tecavüz ettiğini ve bu anları kayda aldıklarını iddia ederek Diddy'ye karşı 11. davasını açtı. Harlem'de dünyaya gelen rapçi, suçlamalara karşı kendisini savunarak yasadışı bir eylemde bulunmadığını ifade etti. 54 yaşındaki Combs, 16 Eylül Pazartesi günü New York'ta bir otelde fuhuş komplosu, zorla seks ticareti ve fuhuş amacıyla nakil suçlamalarıyla gözaltına alınıp tutuklandı.

Rapçi Puff Daddy hakkında yeni iddia

Combs, "cinsel arzularını tatmin etmek, itibarını korumak ve davranışlarını gizlemek için etrafındaki kadınları istismar etmek ve onları tehdit ettiği bir suç örgütü kurmak" gibi suçlarla suçlanıyor. Combs'un uyuşturucu, şiddet ve statüsünün verdiği güçle "kadın kurbanları" "Freak Offs" adı verilen uzun süreli cinsel eylemlere zorladığı iddia ediliyor.

Combs’un Mart ayında Miami ve Los Angeles’te bulunan evlerine bakın yapılmıştı ve yapılan bu baskında ateşli silahlar ele geçirilmişti. Ünlü rapçi, kendisine atılan bu suçlamaları reddederken avukatı basın mensuplarına Combs'un "suçlamalardan korkmayan bir savaşçı" olduğunu belirtti. Sean "Diddy" Combs, şu anda Brooklyn'de yer alan ve şiddetli koşullarıyla bilinen Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutulmakta. Combs'un bu merkezde, kripto para dolandırıcılığından hüküm giymiş olan Sam Bankman-Fried ile ekstra güvenlikli bir alanı paylaştığı iddia ediliyor.

Kaçma riski taşıdığı gerekçesiyle kefalet talepleri iki kez reddedilen Combs, suçlu bulunması durumunda 15 yıldan ömür boyu hapse kadar varan bir cezayla karşı karşıya kalabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.