Trump'tan Taylor Swift paylaşımı: Nefret ediyorum

Donald Trump, Kamala Harris'i desteklediğini açıklayan ünlü şarkıcı Taylor Swift için "nefret ediyorum" paylaşımında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:23
Kaynak: AA
Trump'tan Taylor Swift paylaşımı: Nefret ediyorum

ABD eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin 2024 başkanlık yarışındaki adayı Donald Trump, seçimde Demokratların adayı Kamala Harris'i desteklediğini açıklayan ünlü şarkıcı Taylor Swift'e yönelik "nefret ediyorum" paylaşımında bulundu.

kendine ait sosyal medya platformu Truth Social'dan paylşaımda bulundan Donald Trump, "Taylor Swift'ten nefret ediyorum." ifadesini kullandı.

Kamala Harris kampyasından 28 Swift şarkısıyla cevap

Kamal Harris'in kampanyası, Trump'ın paylaşımına gönderme yaparak, Swift'in 28 farklı şarkısına atıfla hazırladıkları bir açıklama yayımladı. Açıklamada Amerikan halkının Trump döneminin kaosunun ve bölünmesinin ormanından çıkmak, Trump'ın tutulmayan vaatlerinin boş alanını geride bırakmak ve Amerika'nın fırsat geleceğinin uzun ömürlü olmasını sağlamak için Başkan Yardımcısı Harris'i seçerek yeniden başlamak istediği ifade edildi.

Taylor Swift’in oyu Kamala Harris’e

Donald Trump ile Kamala Harris'in ilk canlı yayın tartışmasının ardından  Instagram hesabından paylaşımda bulunan Taylor Swift oyunu Kamala Harris ve yardımcısı olarak aday gösterdiği Tim Walz'den yana kullanacağını açıklamıştı.

Swift Trump'ın kendinin yapay zekayla oluşturulmuş fotoğrafını paylaşarak desteğini aldığını öne sürmesinin ardından Kamala Harris'i desteklediğini kamuoyuyla paylaşma kararı aldığını belirterek yapay zekanın tehlikelerine işaret etmişti.

Swift'in Harris'e destek verdiği Instagram paylaşımı 10 milyondan fazla beğeni almıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.