Üniversite öğrencilerinin ilk harçlıkları Efes Selçuk'tan

Efes Selçuk Belediyesi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı kazanan yeni üniversite öğrencilerinin yanında. Efes Selçuk’ta ikamet eden ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı bu yıl kazanan gençlerin ilk cep harçlığı Efes Selçuk Belediyesi’nden karşılanacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:23
Kaynak: BÜLTEN
Üniversite öğrencilerinin ilk harçlıkları Efes Selçuk'tan

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Üniversite sınavı kazanarak yüksek öğrenim hayatına başlayacak gençlerimizi tebrik ediyoruz. Gençler yolunuz açık olsun. İlk cep harçlığınız da bizden olsun” ifadelerine yer vererek Efes Selçuk’un yeni üniversite öğrencilerini mutlu etti.

Başvuru Şartları

Efes Selçuk Belediyesi’nin yükseköğrenime başlayan gençlere sunduğu harçlık desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin okul kayıt belgesi, kimlik, ikametgâh belgesi ve banka IBAN numaraları ile Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne (Pazar yeri, Migros üstü) başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuru öncesinde detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler (0232)-892 83 84 numaralı telefondan ilgili birime ulaşabilir.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.