Denizlili sanayicilerden İzmir’e ziyaret

Denizli’de Sanayi Odası heyeti, İzmir'deki Model Fabrika'da incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 14:29
Kaynak: AA
Denizlili sanayicilerden İzmir’e ziyaret

Denizli Sanayi Odası (DSO) heyeti, kentte kurulması planlanan model fabrika ile ilgili İzmir'deki Model Fabrika'da incelemeye geldi. Odadan yapılan açıklamaya göre; Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzmir Model Fabrika Başkanı Cemal Elmasoğlu ile buluştu.

Kasapoğlu, incelemedeki konuşmasında, Denizli sanayisinin verimliliğine katkı sunacak Model Fabrika konseptini önemsediklerini belirtirken,"Model Fabrika yalın üretim, sanayide dijitalleşme ve verimlilik kavramlarının bir kesişme noktası ve bir üssü olacak. Model Fabrika'nın Denizli sanayisinin dönüşüm sürecine rehberlik etmesini istiyoruz" dedi.  

Görüşme ile ilgili konuşan Elmasoğlu ise, Endüstri 4.0'ın KOBİ'lerin yaşam tarzı olması gerektiğine değinerek, şunları söyledi: "Model Fabrika ezber bozan bir yerdir. Denemenin ötesine geçen bir platformdur ve bu bir memleket meselesidir. Denizli'nin bu yola çıkarken başarılı olmasına destek sağlamaya hazırız."

DSO heyetinin İzmir programı kapsamında TOBB Başkan Yardımcısı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'a da iş birliği ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.