Geçtiğimiz yıl ödenmişti… 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi?

Geçen yıl 29 Ekim’de emeklilere verilen ikramiyenin bu yıl yeniden verilip verilmeyeceği birçok emekli tarafından merak ediliyor. Peki, 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi?

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Geçtiğimiz yıl ödenmişti… 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi?

Cumhuriyet Bayramı bu yıl da büyük bir coşkuyla ülke genelinde kutlanacak. Geçtiğimiz yıl, Cumhuriyetin 100. yılı şerefine emeklilere 5 bin liralık ikramiye verilmişti. 29 Ekim'e günler kala SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin merak ettiği konu, yeni bir ikramiye ödemesi olup olmayacağı oldu. Normal şartlarda, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde düzenli olarak ikramiye ödemesi yapılırken, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi geçen yıl bir defaya mahsus olarak yatırılmıştı. Peki bu yıl 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi?

29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi

EMEKLİLERE 29 EKİM’DE BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet'in 100. yılına özel; SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine 5.000 liralık ikramiye ödemesi yapılmıştı. Ancak bu Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, sadece bir kereliğine yatırılmıştı.

29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi

2024 yılı 29 Ekim'de ise emeklilere ikramiye ödenmesine dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Sosyal medya ve diğer platformlarda dolaşan bu yöndeki iddiaların herhangi bir doğruluğu bulunmuyor. Emekliler için 2025 yılında, her yıl olduğu gibi Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ikramiye ödemeleri devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.