Oba Makarna hisseleri borsada kapatıldı mı?

Yeni haftanın ilk işlem gününde Oba Makarna’nın patlama sonrası hisse işlemlerinin kapatılıp kapatılmadığı merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Oba Makarna hisseleri borsada kapatıldı mı?

Oba Makarna'nın (OBAMS) Sakarya'daki üretim tesisinde geçtiğimiz gün yaşanan patlamanın ardından, bugün gözler hisse senetlerine çevrildi. Merakla beklenen açıklama bu sabah yapıldı. Borsa İstanbul’dan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Oba Makarna'nın hisselerine dair resmi bir açıklama yapıldı. Peki, Oba Makarna hisseleri borsada kapatıldı mı

OBA MAKARNA HİSSELERİ BORSADA GEÇİCİ OLARAK İŞLEME KAPATILDI

KAP’a bildirilen açıklamada, "OBAMS.E işlem sırası, şirketten istenen özel durum açıklaması KAP'ta yayınlanıncaya kadar geçici olarak işleme kapatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

SAKARYA MAKARNA FABRİKASI’NDA NE OLDU?

Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri yakınlarındaki 15 Eylül 13,04 civarında Oba Makarna fabrikasında, silolara yakın bir bölgede henüz bilinmeyen bir sebepten patlama yaşandı. Olay yerine birçok ambulans, itfaiye, AFAD ve Orman Bölge Müdürlüğü ve çok sayıda polis ekipleri sevk edilmişti. Patlama sırasında ve sonrasında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Yaralılar, yakın ilçeler Hendek ve Akyazı ilçelerine sevk edilirken bazı yararlılar da Kocaeli ve Düzce’deki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.