5 Temmuz Reyting sonuçları! 5 Temmuz 2024 reyting sonuçları açıklandı! Dün gecenin reyting sıralaması

5 Temmuz 2024 tarihli reyting sonuçları yoğun ilgi görüyor. Dizi tutkunları, izledikleri programların ne kadar rağbet gördüğünü öğrenmek için Cuma günü reytingleri merakla araştırıyor. Dün akşam TRT1'de İspanya-Almanya ve Portekiz-Fransa UEFA EURO 2024 çeyrek final maçları ekranlardaydı. TV8 ise MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Gecenin en çok izlenen yapımı ise şimdi merak konusu. 5 Temmuz 2024 reyting sonuçları açıklandı! İşte, 5 Temmuz Cuma günü AB ve total reyting sonuçları detaylarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
5 Temmuz Reyting sonuçları!  5 Temmuz 2024 reyting sonuçları açıklandı! Dün gecenin reyting sıralaması

Dün televizyon ekranlarında gösterilen dizi, film, haber bültenleri ve programların izlenme oranları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kanal D'de Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü, Show TV'de Tamirci adlı yabancı sinema filmi, ATV'de önce Şirinler: Kayıp Köy animasyon filmi ve ardından Sıkı Tutun adlı yabancı film seyirciyle buluştu. Dün akşamın Total, AB ve ABC1 kategorilerine göre sıralanan reyting sonuçları merak konusu. 5 Temmuz reyting sonuçları açıklandı! Hangi yapımın zirveye çıktığını öğrenmek için bekleyenler için işte 5 Temmuz reyting sonuçları...

5 temmuz reyting sonuçları

5 TEMMUZ 2024 CUMA REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Dün akşam yayınlanan programların hangisinin zirveye ulaştığı büyük bir merak konusu haline geldi.

İşte 5 Temmuz’da elde edilen reyting sonuçları;

5 TEMMUZ REYTİNG SONUÇLARI

5 Temmuz tarihli programların reyting sonuçları netleşti.

Portekiz-Fransa UEFA Euro 2024 Maçı

Total'de ilk sırada, TRT1'de yayınlanan "Portekiz-Fransa UEFA Euro 2024 Maçı" yer alırken, ikinci sırada yine TRT1'de ekrana gelen "İspanya-Almanya UEFA Euro 2024 Maçı" bulunuyor.

Üçüncü sırada ise TV8'de izleyiciyle buluşan "Masterchef Türkiye" programı yer aldı. AB kategorisinde ise ilk üç sıra aynı sıralamayla dolduruldu: "Portekiz-Fransa UEFA Euro 2024 Maçı" birinci, "İspanya-Almanya UEFA Euro 2024 Maçı" ikinci ve "Masterchef Türkiye" üçüncü oldu.

ABC kategorisinde de durum benzer şekilde devam etti; "Portekiz-Fransa UEFA Euro 2024 Maçı" birinci sırada, "İspanya-Almanya UEFA Euro 2024 Maçı" ikinci sırada ve "Masterchef Türkiye" üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.