6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi: Antalya’nın 3 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak!

Antalya'da planlanan elektrik kesintisi için AEDAŞ'ın listesi inceleniyor. AEDAŞ'ın açıklamasına göre, 6 Haziran 2024 tarihinde Antalya'nın çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Hangi ilçelerin etkileneceği ve elektriğin ne zaman geleceği merak ediliyor. Antalya'da güncel elektrik kesintileri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 11:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi: Antalya’nın 3 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak!

Antalya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve kesinti süresi hakkında bilgi arayışı içinde olanlar için AEDAŞ'ın açıkladığı kesinti listesi önemli. 6 Haziran 2024 Perşembe günü Antalya'nın çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi olacak. Hangi ilçelerde kesinti yaşanacak ve elektrikler ne zaman gelecek soruları merak konusu. İşte güncel Antalya elektrik kesintisi

MANAVGAT ANTALYA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

09:30 – 16:30

MERKEZ ÇOLAKLI Mah. 2103 Sk.,MERKEZ ÇOLAKLI Mah. 2104 Sk.,ÇOLAKLI Mah. ÇOLAKLI Mah.

MERKEZ MANAVGAT_MERKEZ NAMIK KEMAL CD.,MERKEZ YAYLA 2544,MERKEZ YAYLA Mah. 2544 Sk.,MERKEZ YAYLA Mah. 2561 Sk.,MERKEZ YAYLA NAMIK KEMAL bölgeleri

12:00 – 16:00

MERKEZ ÇAVUŞKÖY Mah.

DÖŞEMEALTI ANTALYA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

09:00 – 16.00

MERKEZ ALTINKALE 4003,MERKEZ ALTINKALE Mah. 4002 Sk.,MERKEZ ALTINKALE Mah. 4071 Sk.,MERKEZ ALTINKALE ŞEHİT MUSTAFA GÜRCAN,MERKEZ YENİKÖY 319,MERKEZ YENİKÖY KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN,MERKEZ YENİKÖY Mah. 20 Sk.,MERKEZ YENİKÖY Mah. 317 Sk.

 MERKEZ ALTINKALE KARACAOĞLAN,MERKEZ ALTINKALE Mah. AYÇİÇEĞİ Cd,MERKEZ ALTINKALE Mah. GÖKTÜRK Cd,MERKEZ ALTINKALE VEYSEL KARANİ;ANTALYA,KEPEZ,MERKEZ ODABAŞI Mah. 9605 Sk.,MERKEZ ODABAŞI Mah. 9606 Sk.

GAZİPAŞA ANTALYA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

09:00 – 16:00

MERKEZ PAZARCI BALKAN,MERKEZ PAZARCI Mah. 10016 Sk.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.