Adım Farah final yapıyor! Adım Farah 27. final bölüm fragmanı yayınlandı

FOX TV’nin sevilen dizisi Adım Farah 27. bölüm ile final yapıyor. Adım Farah 27. final bölümü fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Adım Farah final yapıyor! Adım Farah 27. final bölüm fragmanı yayınlandı

FOX TV ekranlarında yer alan dizi Adım Farah, 27. bölümde final yapıyor.

ADIM FARAH SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Farah’ın kusursuz bir şekilde ilerleyen planı Tahir’in Orhan’la çalıştığını öğrenmesiyle birlikte bir kaosa dönüşür. Farah ve Tahir düştükleri bu karmaşık durumdan kurtulmak için kafa kafaya verip bir çözüm yolu arar. Tüm bu kaosu sona erdirmenin tek yolu Behnam’la gerçekleştirecekleri son bir hesaplaşmadan geçer. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Behnam’ın ise pes etmeye niyeti yoktur.

ADIM FARAH KONUSU

28 yaşında İranlı bir kadın olan Farah (Demet Özdemir), 6 sene önce hamile olduğunu öğrendiğinden İran'dan Fransa'ya kaçarken İstanbul'da durmak zorunda kalır. Kaçak olarak burada yaşamaya başlayan Farah'ın, oğlu Kerimşah' (Rastin Pakhanad)'ın nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan çok zayıf olan Kerimşah, hastalıklara açıktır. Bu nedenle steril bir ortamda yaşamak durumundadır. Tıp eğitimi almış olmasına rağmen, Farah kaçak olarak İstanbul'da temizlikçi olarak çalışmaktadır. Farah'ın hayattaki gayesi oğlu Kerimşah'ın sağlığına kavuşması ve normal çocuklar gibi bir hayata sahip olmasıdır. Bir an evvel para biriktirip oğlunun tedavisini tamamlayıp tekrar Fransa'ya gidecektir.

Ancak Farah'ın dünyası bir gecede alt üst olur. Temizliğe gittiği bir mekânda mafyanın işlediği bir cinayete şahit olur ve Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile tanışır. Farah, canı pahasına olay yerini hiçbir iz bırakmadan temizler. Ancak cinayetin görgü tanığı olduğu için mafya öldürülmesini ister ve bu görev Tahir'e verilir. Tahir, mafya liderinin yanında büyümüş, kimsesiz, yalnız bir adamdır. Ölen kişinin polis olduğu ortaya çıkınca Farah için işler daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bir yandan da polis Mehmet (Fırat Tanış) tarafından sıkıştırılmaktadır.

Tahir ve Farah bu ölüm kalım çıkmazında önüne geçemedikleri duygularıyla da sınanacaklardır.

ADIM FARAH OYUNCU KADROSU

FOX TV’nin sevilen dizisi Adım Farah’ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Farah Erşadi (Demet Özdemir), Tahir Lekesiz (Engin Akyürek ), Mehmet Koşaner (Fırat Tanış), Behnam (Feyyaz Duman), Vera Akıncı (Senan Kara), Perihan Koşaner (Lale Başar), Rahşan (Hatice Aslan),b Merjan (Sera Kutlubey), Akbar (Burak Tamdoğan), Kerimşah (Rastin Paknahad), Bekir (Mert Doğan), Gönül Koşaner (Derya Pınar Ak), Bade (Burcu Türünz) gibi isimler Adım Farah isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

ADIM FARAH 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Adım Farah dizisinin 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Adım Farah 27. Bölümde ne olacak? Adım Farah dizisinin 27. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

ADIM FARAH 27. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.