Akın Sözen kimdir? 98. Gazi Koşusu Şampiyonu Dragon Flame'in Sahibi Kim?

Akın Sözen, son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Özellikle at yarışı tutkunlarının ilgi odağı haline gelen Sözen, Dragon Flame isimli atıyla 98. Gazi Koşusu'nda şampiyonluk elde etti. Jokey Akın Sözen'in kariyeri ve hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin merakı devam ediyor. Akın Sözen kimdir? 98. Gazi Koşusu Şampiyonu Dragon Flame'in Sahibi Kim?

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Akın Sözen kimdir? 98. Gazi Koşusu Şampiyonu Dragon Flame'in Sahibi Kim?

Jokey Akın Sözen, günün önemli başlıklarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle 98. Gazi Koşusu'nda elde ettiği şampiyonluk sonrası biyografisi merak konusu oldu. Akın Sözen'in jokeyliğe başlama süreci ve geçmişi, oldukça ilginç detaylar içeriyor. Kendisi, Galatasaray altyapısında futbol oynadı ancak burada istediği ilerlemeyi sağlayamayınca spor kariyerini jokeylikle devam ettirdi. Dragon Flame'in sırtında 98. Gazi Koşusu'nu kazanarak büyük bir başarı elde eden Akın Sözen'in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Akın Sözen kimdir? 98. Gazi Koşusu Şampiyonu Dragon Flame'in Sahibi Kim? İşte, Dragon Flame'in jokeyi Akın Sözen'in yaşam öyküsü ve detayları.

akın sözen kimdri

Akın Sözen kimdir?

Akın Sözen, 98. Gazi Koşusu Şampiyonu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Jokeylik kariyerine büyük bir başarıyla adım atan Sözen, ilk kez adını Galatasaray seçmelerinde duyurdu, ki bu seçmelerde Arda Turan ile birlikte yer aldı.

Küçük yaşlardan itibaren futbola olan ilgisiyle bilinen Akın Sözen, amatör kulüplerden Cennet Barbarosspor'un alt yapısında iki yıl forma giydikten sonra Galatasaray altyapısına katıldı. Bin 200 kişi arasından seçilen 7 isimden biri olarak önemli bir başarı elde etti.

Sözen, o dönemde seçilenler arasında Arda Turan, Cafercan Aksu, Uğur Uçar ve Mülayim Erdem gibi isimlerin de bulunduğunu belirtiyor.

akın sözen kimdri

98. Gazi Koşusu Şampiyonu Dragon Flame'in Sahibi Kim?

98. Gazi Koşusu'nun şampiyonu olan Dragon Flame'in sahibi Emrah Agun'dur. Atın antrenörlüğünü ise İbrahim Bekiroğulları yapmaktadır

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.