Anna Hall kimdir? Anna Hall kaç yaşında?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapsamında birçok sporcu performansı ile adından söz ettirmeyi başarıyor, Anna Hall’da bu isimlerden bir tanesi. Bu nedenle arama motorlarında adı şu sıralar sıklıkla aratılıyor. Peki Anna Hall kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 14:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Anna Hall kimdir? Anna Hall kaç yaşında?

İnternet kullanıcıları, arama motorlarında Anna Hall isimli sporcu ile ilgili daha çok bilgi edinmeye çalışıyor. Biz de sizler için bu soruların yanıtlarını derledik ve Anna Hall’un hayatına dair bilgileri bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

ANNA HALL KİMDİR?

Anna Hall 23 Mart 2001 tarihinde doğmuş, kombine etkinliklerde yetkin bir Amerikalı atlettir. 2023 Dünya Şampiyonası'nda heptatlon kategorisinde gümüş madalya kazanan Hall, 2022 Dünya Şampiyonası'nda ise bronz madalya elde etmiştir. Ayrıca, pentatlon dalında Kuzey Amerika salon rekorunu elinde bulundurmaktadır.

23 yaşındaki başarılı atlet, heptatlon ve pentatlondaki en yüksek puanları onu sırasıyla dünya genelindeki tüm zamanlar listelerinde beşinci ve dördüncü sıraya yerleştirmiştir. Hall, heptatlonda 6700 puanı aşan ve 400 metre engelli koşusunda 55 saniyenin altında koşan tek kadın atlet olarak dikkat çekmektedir. Ayrıca, 400 metrede kişisel en iyi derecesi 50.82 saniyedir. Üç kez ABD ulusal şampiyonu olmuş ve Florida Üniversitesi'ni temsil ederek iki NCAA Division I şampiyonluğu kazanmıştır.

Hall, Ocak 2024'te dizinden bir ameliyat geçirdi. 2021 Olimpiyat denemelerinde yarışmanın ortasında ayağını kırmıştı. Ancak, Haziran ayında yapılan ABD Olimpiyat denemelerinde heptatlonu birincilikle tamamlayarak 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı kazandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.