Ateş Kuşları 37. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisi 37. bölümle izleyici karşısına çıktı. Ateş Kuşları 37. bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 13:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ateş Kuşları 37. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Ateş Kuşları dizisi son bölümle ATV izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler arama motorlarında Ateş Kuşları 37. Bölüm fragmanı olarak aratmaya başladı. İşte merak edilen Ateş Kuşları 37. Bölüm…

ATEŞ KUŞLARI KONUSU

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşına dahi ulaşamaz. O ulaşabilenlerin yaşadığı da pek söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık... Sokak çocuklarının kaderi genellikle ya hapishane ya da mezarlık olur. Ancak beş cesur çocuk, bu kaderle savaşmayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen bu beş çocuk, en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, aralarında bir kız ve bir otistik çocuk da bulunmaktadır. Hikayeleri, çöplükte buldukları 40 günlük bir bebekle başlar ve bu çocuklar, "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşerek, tüm zorluklara, acılara ve olumsuzluklara rağmen kaderle savaşma mücadelelerini anlatan etkileyici bir hikayeyi izleyicilere sunar. Ateş Kuşları, umutsuzluk içinde parlayan çocukların direnişini ve dayanışmasını merkeze alarak duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN? HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile ATV ekranında yayınlanıyor.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaros hastanede ölüm kalım savaşı verirken ona güç veren tek şey Gülayşe’nin hayalidir. Ancak bu Barbaros’un savaşı kazanmasına yetecek mi? Ateş Kuşları, can yoldaşları olan Barbaros’a veda mı edecek? Barbaros’u kaybederse Gülayşe yaşar mı? 
Sultan’ın nişan günü altınlarını alıp kaçtığı eski nişanlısı Turgut, sonunda Sultan’ı bulur!  Sultan’ı korkudan tir tir titreten bu adam, Sultan’a delicesine aşıktır! Turgut, Sultan’ı geri almaya, Kara ise vermemeye yeminlidir! Sultan, geleceğini mahvetmelerine rağmen Ateş Kuşları’na sığınacak mı? Kara, Sultan’ın sırlarını aralamaya başlayınca niye çok öfkelenecek? Ali kız kardeşi Sultan’ı korumak için neler yapacak? 
Peki ya Turgut, Sultan’ı ele geçirmek için Ali’nin en kıymetlisine, Gülayşe’ye musallat olursa?
Abisinden bile yakın olduğu Barbaros’un acısı, Sare’yi kahreder. Zıpkın aşık olduğu kadına yardım edebilecek mi?
Mercan‘ın amcası sonunda onu kütüğüne alır! Artık Mercan’ın bir soyadı var: Mercan Gökova. Ama Mercan’ın amcası Ali ile Mercan’dan en acılı zamanlarında evlenmelerini ister. Mercan’la Ali evlenebilecekler mi?

ATEŞ KUŞLARI KADROSU VE KARAKTERLERİ…

İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir)

ATEŞ KUŞLARI 37. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı linki. İşte 37. Bölüm fragman…

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.