Aydın’ın 5 ilçesinde elektrikler uzun süre gelmeyecek! 9 Temmuz Aydın elektrik kesintisi listesi

9 Temmuz 2024 Salı günü Aydın'da planlanan geniş çaplı elektrik kesintisi, bölge halkının günlük yaşamında ciddi aksaklıklara yol açacak. Aydem Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek olan bu kesinti, Aydın'ın birçok ilçesinde etkili olacak. İşte vatandaşın merak ettiği 9 Temmuz Aydın elektrik kesintisi listesi

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 14:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aydın’ın 5 ilçesinde elektrikler uzun süre gelmeyecek! 9 Temmuz Aydın elektrik kesintisi listesi

9 Temmuz 2024 Salı günü Aydın’ın hangi mahalle ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak? ADM'nin internet sitesinde güncellenen planlı çalışmalar kapsamında, Aydın’ın farklı ilçelerindeki mahalle ve sokaklarda yapılacak kesintiler detaylı olarak paylaşılıyor. Elektriklerin ne zaman geleceği konusundaki bilgilendirme ise ADM ELEKTRİK tarafından yapılıyor. İşte Aydın’ın  ilçe mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği ve geleceği saatlere dair detaylar…

KUŞADASI AYDIN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

1:00 - 2:00

Kadınlar Denizi Mh.

5:00 - 6:00

Kadınlar Denizi Mh.

KARACASU AYDIN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

10:00 - 15:00

Hacıhıdırlar Mh. ( Hacıhıdırlar Sk. )

Ataköy Mh. ( Kavaklı Köprüsü Ataköy Sk. )

Büyükdağlı Mh. ( Dedebağ Küme Evleri Sürmeçe - Subaşı Küme Evleri )

Cuma Mh. ( subaşı yolu )

Yaylalı Mh. ( YAYLALI MAH. İÇ YOLU DEDELER YOLU Dandalaz Küme Evleri Güzelköy Sk. Kuyucak Tavas Yolu )

Yazır Mh. ( Yazır Sk. )

Güzelköy Mh.

Güzelbeyli Mh. ( Güzelbeyli Sk. )

Dedeler Mh. ( DEDELER KÖYÜ İÇ YOLU Dedeler Sk. )

KÖŞK AYDIN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

9:00 - 13:00

Yavuzköy Mh. ( Denizli Aydın Yolu )

NAZİLLİ AYDIN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

9:00 - 12:00

Cumhuriyet Mh. ( 191. Sk. 189. Sk. 187. Sk. 181. Sk. 179. Sk. 213. Sk. Şehit Murat Ültay Blv. 284/1. Sk. 286. Sk. 288. Sk. 290. Sk. )

13:00 - 16:00

Cumhuriyet Mh. ( Ziya Gökalp Cd. 173. Sk. 173/1. Sk. 175. Sk. 179. Sk. 187. Sk. 284/1. Sk. 288. Sk. 290. Sk. 292. Sk. 300. Sk. )

SULTANHİSAR AYDIN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

9:00 - 13:00

Salavatlı Mh. ( koy yolu İstasyon Cd. Salavatlı Yolu Meydan Sk. Köşk Sk. Yavuz Sk. Şirin Sk. Aydın Sk. Gemici Sk. Bayır Sk. Okul Cd. Kültür Sk. Nergis Sk. Papatya Sk. Huzur Sk. Cumhuriyet Sk. Selvi Sk. Sağlık Cd. Derviş Sk. Merkez Cd. Geriz Sk. Miralay Cd. Sedir Sk. Çınar Sk. Haney Sk. Ender Sk. Güneş Sk. Akasya Cd. Hamam Sk. Sarısu Cd. Çatal Sk. Mescit Sk. Lale Sk. Yağhane Sk. Türkmen Sk. Tesbihli Sk. Gazi Cd. Gazi Orta Sk. Hisar Sk. Manolya Sk. Sancaktar Sk. Spor Sk. Sultan Sk. Ayrancılar Küme Evleri Azaplı Küme Evleri Şifa Sk. Ortaca Sk. Çifte Kahveler Küme Evleri 701. Sk. Beyler Sk. Hürriyet Sk. )

Hisar Mh. ( Denizli Aydın Yolu Eski Aydın Sk. )

Beşeylül Mh. ( Bahçelievler Sk. )

Kurtuluş Mh. ( Kavaklı Mh. Köy Yolu )

Eskihisar Mh. ( Orta Sk. Kahveli Sk. Beyazıt Sk. Hasan Kahvesi Sk. )

Kabaca Mh. ( Kabaca Sk. mahalle içi yolu KÖY YOLU )

Kavaklı Mh. ( Yukarıkavaklı Sk. Türkmenkahve Sk. )

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.