TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar, Timur ile barışacak mı? Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar'ın 15. bölüm fragmanı, izleyicilerin dikkatini çekti ve gündemde yerini aldı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi oyuncuların yer aldığı dizi, son bölümüyle izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Son bölüm sonrası gelecek hafta neler olacağı merak konusu olurken, Bahar'ın Timur'dan boşanma kararı ve Çağla'nın yardımıyla avukat Ayhan'la tanışması gibi gelişmeler bekleniyor. Öte yandan Evren'in Bahar'a hislerini anlatması ve alacağı cevap da izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Show TV'nin Bahar dizisinde yeni bölümde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 13:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bahar, Timur ile barışacak mı? Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar'ın 15. bölüm fragmanı, dizi tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni bölümde, Evren ve Timur hastanede büyük bir kavga yaşarlar, bu da Evren ile Bahar'ın ilişkisini ciddi şekilde etkiler. İkili arasında soğuk bir hava eser. Ayrıca, Bahar, Parla'nın Timur'un kızı olduğunu öğrenir, bu da durumu daha da karmaşık hale getirir. Yaşanan gelişmelerin ardından izleyiciler, yeni bölümde nelerin yaşanacağını merakla bekliyorlar, Show TV fragman ekranı üzerinde araştırmalarını sürdürüyorlar. Peki, Bahar'ın yeni bölümünde neler olacak?

BAHAR 15.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Herkes Umay ve Parla’nın haberini almasıyla hastaneye gelir. Rengin ve Bahar hastanede gerilir, Timur ne yapacağını bilemez.

BAHAR DİZİSİNDE NELER OLACAK

Yangın görüntülerini izleyen Doruk, gördükleri karşısında tepkisiz kalamaz! Nevra son bir kez Bahar ve Timur’u barıştırmak için bir araya getirir ve bu sırada Necmettin hakkındaki gerçeği öğrenir! Ayhan, Bahar’a, Aziz Yavuzoğlu’nun tüm mirasını ona bıraktığını açıklar. Evren, Bahar’ın tahlil sonuçları hakkında endişelidir. Dora, beklenmedik birinin tarafına geçer! Uzun süre sonra mutlu bir sofraya oturan Bahar ve ailesinin hayatı tekrar alt-üst olacaktır.

BAHAR 15.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.