Bambaşka Biri 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Bambaşka Biri, 15. bölüm fragmanı ile yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2023 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2023 15:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bambaşka Biri 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yönetirken, senaryosunu Ethem Özışık, hikayesini ise Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi üstleniyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 15. bölüm fragmanı...

BAMBAŞKA BİRİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Leyla'nın keşifleri Öztürk ailesiyle ilgili düğümleri hızla çözmeye başlar. Ancak Leyla'nın hırsı Turan'ı istemediği şeyler yapmaya itecektir. Nevin bakış açısını değiştirecek bir yüzleşme yaşar. Nuray ve Nurgül, Gediz ailesinin sabırlarını zorlamaya devam eder. Sebep oldukları karmaşadan faydalanan Nuray, Tahir'in vicdanıyla oynar. Kendini bir kez daha Doğan'ın oyunları içinde bulunan İdris ona bir açıklama borçludur. Bu sefer çocukluğunu araştırma sırası Doğan'da olacaktır. Doğan tekrar ipleri eline alınca Kenan'la mücadele etmesi kaçınılmaz olur. Ailesi Doğan'ın dönüşünden habersiz olsa da bu durumu Leyla'dan saklamak o kadar kolay değildir.

BAMBAŞKA BİRİ KONUSU

Ormanda vahşi bir şekilde işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, genç savcı Leyla ve düzenli, şöhret dolu bir hayata sahip gazeteci Kenan'ın hayatlarını kesiştirir. Leyla, karmaşık geçmişini geride bırakarak yeni bir düzen kurma isteğiyle yanıp tutuşurken, Kenan düzenli hayatına son verip yeni bir sayfa açma arifesindedir. Ancak bu cinayet, sadece aşklarını etkilemekle kalmaz, aynı zamanda hayatlarının temel doğrularını sarsacak sırları da gün yüzüne çıkarır.

İki hırslı karakter, çıkar çatışmalarının içine düşer ve birbirlerine duydukları çaresiz istekle bir girdaba sürüklenirler. Kenan, güzel ve kararlı savcı Leyla'ya ilk görüşte etkilenir, ancak Leyla, habercilik hırsı içinde kendi sırlarını saklayan Kenan'a şüpheyle yaklaşır. Leyla, Kenan'ın gözlerinin ardındaki gizemli dünyayı keşfettikçe, bilmediği bir tekinsizlik hissiyle karşılaşır ve bu tanışma, birçok gerçeği gün yüzüne çıkarır.

Oyuncular: Burak Deniz (Kenan Öztürk), Hande Erçel (Leyla Gediz), Cem Davran (Turan Öztürk), Menderes Samancılar (İdris), Ferit Aktuğ (Murat), Begüm Akkaya (Yasemin), Berrin Arısoy (Nevin Öztürk), Muttalip Müjdeci (Ekrem Gediz), Gülçin Hatıhan (Şahinde Gediz), Aslı Orcan (Nükhet Arslan), Uğur Uzunel (Tahir Gediz), Polen Emre (Nuray Gediz)

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 15. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV ekranlarında!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.