Bergen filmi hangi ilde yayınlanmadı? Bergen filmi nerede çekildi?

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan filmleri seviyorsanız bu film tam da size göre. Herkesin çok iyi tanıdığı şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan film izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı biyografik ve dram türündeki Türk yapımı sinema filmidir

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 17:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bergen filmi hangi ilde yayınlanmadı? Bergen filmi nerede çekildi?

Sizde Bergen filmini izlemek isterseniz ekran başında buluşalım. Herkesin merakla beklediği filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte film hakkında merak edilen soruları sizler için araştırdık. Bergen filmi hangi ilde yayınlanmadı? Bergen filmi nerede çekildi? Bergen filmi konusu ne? Bergen filmi oyuncuları kimler? Bergen filmi kaç yılında çekildi? Tüm detayları ile merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Bergen filmi konusu ne?

Bergen filmi, arabeskin unutulmaz kadın seslerinden biri olan Bergen'in (gerçek adıyla Belgin) hayatını anlatıyor. 1959 yılında Mersin'de yedi çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak doğan Belgin'in yaşamı, anne ve babasının boşanmasıyla köklü bir değişim geçirir. Ankara'da yalnız kalan Belgin, hem anne yoksunluğu hem de babadan kalan derin bir boşluk ile mücadele eder.

Konservatuara girme başarısıyla umutları artan Belgin, ilk aşkı Abdullah'tan ayrılmasıyla bir yara alır. Ancak yeteneği, onun en büyük gücü olarak öne çıkar. Ankara'nın prestijli mekânlarından Feyman Kulüp'te keşfedilen Belgin, kısa sürede Bergen adını alarak parlayan bir yıldız haline gelir.

Zamanın kontrat koşulları nedeniyle annesiyle birlikte Adana'ya taşınmak zorunda kalan Bergen, burada sahne ve müzik tarzını değiştirmek durumunda kalır. Adana'da, manipülatif olaylar dizisi içinde karşılaştığı Halis Serbest ile evlenir. Bu evlilik, Bergen'in hayatında beklediği gibi olmaz ve şiddet dolu günler geçirmeye başlar.

Bergen, kariyerinin zirvesindeyken Halis Serbest'in kezzap saldırısına uğrar ve bir gözünü kaybeder. Yaşadığı trajediye rağmen sahnelere dönen Bergen, olağanüstü şarkıcılığıyla Türkiye çapında ünlü bir şarkıcı olur. Halis Serbest ile yaşadığı gerilimli ilişki ve sürekli tehditler, Bergen'in hayatını bir korku içinde sürdürmesine neden olur.

Sonunda, Halis Serbest'ten tamamen kurtulduğunu düşündüğü bir yolculuk sırasında silahlı saldırıya uğrar. Bu saldırıda annesi ağır yaralanırken, Bergen hayatını kaybeder. Henüz 30 yaşındayken ölen Bergen, hem bir kurban hem de arabeskin kraliçesi olarak insanların kalplerinde kalmaya devam eder.

Bergen filmi oyuncuları

Farah Zeynep Abdullah rolü: Bergen (Belgin Sarılmışer)

Tilbe Saran rolü: Sabahat Sarılmışer

Erdal Beşikçioğlu rolü: Halis Serbest

Nergis Öztürk rolü: Nadire

Şebnem Sönmez rolü: Suna

Ahmet Kayakesen rolü: Abdullah

Arif Pişkin rolü: Selahattin

Suzan Kardeş rolü: Komşu

Cemal Günbaş rolü: Erdal

Ali Seçkiner Alıcı rolü: Cevdet

Bergen filmi nerede çekildi?

Filmin çekimleri İstanbul, Ankara ve Mersin'de gerçekleştirildi.

Bergen filmi kaç yılında çekildi?

Bergen filmi 2021 yılında çekilmişitir.

Bergen filmi hangi ilde yayınlanmadı?

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan Bergen isimli film, sanatçıyı öldüren eşi Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde gösterime girmeyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.