Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında ve nereli?

Oyuncu Bestemsu Özdemir hakkında kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu gibi detaylar merak ediliyor. Rol aldığı dizi ve filmlerle dikkat çeken Bestemsu Özdemir’in yaşı, kökeni ve biyografisi araştırılmakta. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında ve nereli? İşte Bestemsu Özdemir'in biyografisi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 11:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında ve nereli?

İtalya’daki bir oyunculuk ajansıyla anlaşan ve İtalyanca öğrenmeye başlayan Bestemsu Özdemir, sevgilisi Burak Deniz’le birlikte gittiği Napoli’den döndü. Oyuncu, iş toplantısı için gittiği ülkede sevgiliyle tatil de yaptı. Haberin ardından gündem olan Bestemsu Özdemir'in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında ve nereli? İşte Bestemsu Özdemir'in biyografisi.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Özdemir, 2,5 yaşındayken anne ve babasının boşanmasının ardından anneannesiyle birlikte Ankara'da yaşamaya başladı. Daha sonra annesinin yanına dönerek İstanbul'a geçti ve Saint Benoît Fransız Lisesi'nde eğitim aldı. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamladı.

Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi için modellik yaptı ancak kısa süre sonra bu alana veda etti. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve 2012 yılında Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizilerinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege'nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz ve Güvercin gibi projelerde rol aldı.

Bestemsu Özdemir boyu?

Bestemsu Özdemir boyu 1,74 m

Bestemsu Özdemir kaç kilo?

Bestemsu Özdemir 53 kilodur.

Bestemsu Özdemir sevgilisi kim?

Bestemsu Özdemir'in sevgilisi Burak Deniz'dir.

Bestemsu Özdemir ne mezunu?

İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünden mezun oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.