Bir Sevdadır 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır yayınlanan 4. bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen Bir Sevdadır 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 15:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir Sevdadır 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... İzleyici tarafından sevilen ve merakla yeni bölümü beklenen dizinin 5. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Sevdadır 5. bölüm fragmanı...

BİR SEVDADIR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Doping skandalı nedeniyle maça çıkamayan Yasin’i konakta da büyük haber bekler. Kapıdan girer girmez Yeşil’in feryatlarını duyan İshak Ali ve Yasin, Menevşe ve çocukların kaçırıldığını öğrenir. İshak Ali’nin restine karşı Cenap Ağa boş durmamış ve Bıçakçı ailesinin göz bebeklerini kaçırmıştır. Menevşe ve çocukları geri vermek için ise tek bir şartı vardır. Yeşil’in Cenap Ağa’ya teslim edilmesi…
 
Doğdukları günden beri çocuklarından bir an bile ayrılmayan Yeşil, İshak ve Boncuk’un yokluğunda bu acıyla  baş edemez. Çocukları için canını vermeye hazır olan Yeşil, Cenap Ağa’ya teslim olacak mıdır? 
 
Gülender, Bıçakçı Konağı’na bomba gibi düşen haberle yıkılmıştır. Kızının kaçırılması, onu derinden etkileyip yasa boğmuştur. Gülender, bu acı dolu durumu tamamen Yeşil'e bağlamaktadır. Kızının güvenliği konusundaki endişeleri Yeşil’e karşı iyice öfkelenmesine neden olur.
 
Menevşe ve çocuklar Tufan tarafından ıssız bir kulübede hapsedilmiş durumdadır. İshak Ali ve Yasin, Cenap Ağa’nın bu atağına nasıl karşılık verecektir?
 
Bıçakçı ailesi, Yeşil’i Cenap Ağa’ya teslim edecek midir?

BİR SEVDADIR KONUSU

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Doğukan Polat, Sinan Tuzcu ve Sinem Uslu gibi isimler Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BİR SEVDADIR 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Sevdadır dizisinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Sevdadır 5. Bölümde ne olacak? Bir Sevdadır dizisinin 5. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BİR SEVDADIR 5. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.