Bir Sevdadır 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır yayınlanan 5. bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen Bir Sevdadır 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 16:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir Sevdadır 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... İzleyici tarafından sevilen ve merakla yeni bölümü beklenen dizinin 6. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Sevdadır 6. bölüm fragmanı...

BİR SEVDADIR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Ünal yaptığı takas sayesinde Yeşil’i ele geçirdiğinden emindir. Sonunda hedefine ulaşmıştır. Tufan ise bu işi sorunsuz halletmek zorundadır. Aksi halde babasının ona duyduğu tüm güveni tekrar kaybedecektir. Cenap Ağa çiftliğinde sevinçli haber beklenirken, Bıçakçı’lar büyük bir oyunun içine girmiştir. Yeşil’i ele geçiren Ünal onu konağa götürebilecek midir? Yoksa Yasin ve Yeşil’in planı onları kurtarmaya yetecek midir?
 
Bıçakçı Konağı’nda gergin bekleyiş sürmektedir. Gülender iki çocuğuna da sağ salim kavuşmayı ümit ederken Yeşil’in sorunsuz teslim edilmesini umuyordur. Bir diğer taraftan Cenap’ın elinde büyük bir koz vardır. Yasin’in doping skandalı henüz basında duyulmamıştır…
Doping skandalının basında yer almasıyla Bıçakçı ailesi tekrar tarumar olur. İshak Ali olayın gizli kalmasını sağlayamamıştır. Cenap Ağa ve İshak Ali kozlarını yeniden nasıl paylaşacaktır? Tüm Türkiye karşısında karalanan Yasin Bıçakçı bu iftira sonucunda ne yapacaktır? Bu iftirayı çözmek için birlik olan Yasin ve Yeşil’i ipuçları nereye götürecektir?  Artık namlunun ucunda olan Tufan bu işi temizlemek zorundadır. İki ailenin mücadelesinde bu defa kartlar kim için açılacak?

BİR SEVDADIR KONUSU

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Doğukan Polat, Sinan Tuzcu ve Sinem Uslu gibi isimler Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BİR SEVDADIR 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Sevdadır dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Sevdadır 6. Bölümde ne olacak? Bir Sevdadır dizisinin 6. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BİR SEVDADIR 6. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.