Bursalılar dikkat, tüm gün elektrikler yok! 12 Haziran Bursa elektrik kesintisi hangi ilçelerde etkili olacak?

Bursa elektrik kesintisi haberleri merakla bekleniyor. 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Bursa'nın pek çok bölgesinde planlı elektrik kesintileri yapılacak. Elektrik kesintilerinden etkilenmek istemeyen Bursalılar, ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) tarafından paylaşılan elektrik kesintisi listesini inceleyerek elektriklerin ne zaman geleceğini öğrenmeye çalışıyor. Hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? Bursa'daki kesintiler ne kadar sürecek?

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 13:53
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bursalılar dikkat, tüm gün elektrikler yok! 12 Haziran Bursa elektrik kesintisi hangi ilçelerde etkili olacak?

UEDAŞ elektrik kesintisi listesi! Bursa'da elektrik ne zaman gelecek? 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Bursa'nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Bursa'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Bursa elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Bursa elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Bursa'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Bursa elektrik kesintisi ve UEDAŞ elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. UEDAŞ Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Bursa'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Bursa'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Bursa'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Bursa'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek, Bursa'ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde!

İNEGÖL BURS’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

13:45 – 15:45

AKHİSAR

BERKAY

FASILA

ERGUVAN

ERTUNÇ

HEYET

AHBAP

MAZİ

İZNİK BURSA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

09:30-13:30

ÇİÇEKLİ

3 NOLU

2 NOLU

5 NOLU

ATATÜRK_3

7 NOLU

YENİŞEREFİYE

HOCAKÖY

ÇAMPINAR

ÇAMOLUK

DIRAZALİ

1.KARATEKİN_1

İHSANİYE

SELÇUK RAUF DENKTAŞ

SANSARAK

DEREKÖY

KAYNARCA

ÇAMDİBİ

ŞEREFİYE

KUTALMIŞ OĞLU SÜLEYMANŞAH

RAUF DENKTAŞ

FUAT GİRGİN

KABAOĞLU

ŞEHİT ER MUSTAFA SİVRİ

KESTEL BURSA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

09:00 – 13:00

BARAKFAKİH

SELİM

HAMAMPINAR

VAKIF

ODAALTI

KERİMPINAR ÇIKMAZI

BARAKFAKİH DERE

CAMİ

11:30-14:30

GÖLCÜK

MEZARLIK

KÜLLÜK

SU DEPOSU YOLU

GÖLCÜK DİK

HUDEDE

GÖLCÜK OKUL

ÇEŞMEBAŞI

UZUN YOL

TAŞLI

YENİŞEHİR

GÖLCÜK BAĞLAR

GÖLCÜK AŞAĞI

GÖLCÜK BURSA

ZİNCİRLİÇEŞME

MANDIRA

GÖLCÜK MEYDAN

GÖLCÜK ERGUVAN

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.