Çatı Katı Aşk dizisi konusu nedir? Çatı Katı Aşk oyuncuları kimlerdir?

Eskiden yayınlanan ama şu anda aktif olarak yayınlanmayan diziler yaz aylarının gelmesi ile tekrardan gündeme geliyor. Kısa süreli yayınlanan reytingleri düşük olan Çatı Katı Aşk yazın yeni diziler keşfetmek isteyenlerin merak ettiği bir televizyon dizisi. İşte Çatı Katı Aşk hakkında merak edilen sorular ve cevapları…

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 12:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çatı Katı Aşk dizisi konusu nedir? Çatı Katı Aşk oyuncuları kimlerdir?

Çatı katı aşk dizisinin konusu nedir? Dizi kaç sezon, kaç bölüm oynamıştır? Çatı katı aşk oyuncuları kimler? Çatı katı aşk dizisi nerede yayınlanıyor? Dizi hakkında merak edilenleri bu haberimizde bulabilirsiniz.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ KAÇ SEZON, KAÇ BÖLÜM OYNAMIŞTIR?

Çatı Katı Aşk dizisi sadece bir sezon sürmüştür. İlk bölümü 9 Temmuz 2020 tarihinde yayımlanmış ve 24 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan 16. bölümü ile final yapmıştır. Dolayısıyla dizi yalnızca bir sezon boyunca yayınlanmıştır.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Geniş ve sımsıcak bir aileye, beklenmedik bir anda dahil olan iki yabancı misafirle başlar her şey. Dayanışma ve birlik içinde yaşayan bu aileye, minik bir "yalan"la giren Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarının sınavından geçeceklerdir. Zamanla, dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi keşfedeceklerdir.

Çatı Katı, hayata yeni adım atanların, omuzlarında dünyaları taşıyanların, yuva kuranların hikayesidir. Ancak, hepsinden öte bir aşk öyküsüdür bu. Karakterleri birbirinden tamamen farklı, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin'in ailelerine karşı çıkarak aşklarında direnme öyküsüdür.

Hayat, gençleri yine büyük dertlerle baş başa bırakırken, bu özlem duyduğumuz aile, kuvvetli bağlarıyla her zorluğun üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

ÇATI KATI AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Furkan Andıç (Ateş Avcı)

Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz)

Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz)

Nilay Deniz (Yasemin Çetin)

Renan Bilek (Celal Yılmaz)

Tülay Günal (Perihan Yılmaz)

Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı)

Ebru Aykaç (Gülriz Avcı)

Burak Tamdoğan (Filozof Emin)

Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz)

Bülent Seyran (Şuayip Durmaz)

Bedia Ener (Saadet Yılmaz)

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ NEREDE YAYINLANIYOR?

Kanal D ekranlarında sabaha karşı 04.00 sularında dizinin geçmiş bölümlerini izleyebilirsiniz. Dilerseniz https://www.kanald.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.