Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü?

Recep İvedik 4 ve AROG filmlerindeki performanslarıyla dikkat çeken Cem Korkmaz Recep İvedik filminin gündeme gelmesiyle merak konusu oldu. Trajik bir şekilde hayatını kaybeden Cem Korkmaz kimdir? YouTuber Cem Korkmaz neden öldü?  Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 15:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü?

Youtube ile ismini geniş kitlelere duyuran Cem Korkmaz, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi komedyenlerin filmlerinde rol almıştı. Hayatını kaybeden Cem Korkmaz, Recep İvedik filminin gündeme gelmesiyle merak konusu oldu. Peki, Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü? Detaylar haberimizde...

cem korkmaz

Cem Korkmaz kimdir?

1987 yılında Bursa'da dünyaya gelen Cem Korkmaz, ilk ve orta öğrenimini doğduğu şehirde tamamladı. Oyunculuk eğitimini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda alan Korkmaz, AROG, Recep İvedik 4, Diğer Yarım, Kiraz Mevsimi ve Kocan Kadar Konuş gibi projelerdeki performanslarıyla adından söz ettirdi. Ancak asıl çıkışını, kendi YouTube kanalında paylaştığı videolarla gerçekleştirdi.

Korkmaz'ın oyuncu olan babası Muhittin Korkmaz ise, GORA filmindeki "Bir cisim yaklaşıyor" repliğiyle tanınan Tihulu karakteriyle hafızalara kazındı. 17 Ekim 1953'te Gaziantep'te doğan Muhittin Korkmaz, uzun yıllar boyunca tiyatrolarda sahne aldı ve Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan emekli oldu. 2002 yılında Cem Yılmaz'ın Telsim reklamında Huluti karakterini canlandırarak başlayan bu birliktelik, G.O.R.A., Sinema Bir Mucizedir, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında gibi projelerde devam etti.

Cem Korkmaz, hem babasının mirasını devralarak tiyatro ve sinemada başarılı işlere imza attı hem de dijital platformlarda büyük bir izleyici kitlesi edinerek adını duyurdu.

cem korkmaz

Cem Korkmaz neden öldü?

İntihar ederek yaşımına son veren Cem Korkmaz'ın cesedi detaylı incelemeler için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İntiharın nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.