Çizgi (La Ligne) konusu ve oyuncuları

Dram türünde hazırlanan Çizgi filminin yönetmen koltuğunda Ursula Meier yer alıyor. Ailesine karşı uzaklaştırma yasağı alıyor ve hikayenin gerilimi burada başlıyor. Filmi merak eden seyirciler konusunu ve oyuncularını araştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 16:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çizgi (La Ligne) konusu ve oyuncuları

Peki izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Çizgi filminin konusu nedir? Çizgi filminin konusu nedir? Merak edilen soruları sizler için araştırdık. İşte araştırılan sorular ve cevapları haberimizde.

Çizgi (La Ligne) konusu nedir?

35 yaşındaki Margaret, romantik bir ilişkiye mal olan şiddet içeren bir geçmişe sahiptir. Kariyer hayallerini mahvetmekle suçladığı 55 yaşındaki annesi Christina'nın yanına geri dönmüştür. Bir tartışma sırasında Margaret, Christina'ya vurur ve bu olay kanunla sonuçlanır, aile dinamiklerini karmaşıklaştırır. Yargılanmayı beklerken, Margaret'in annesiyle veya evlerinin 100 metre yakınında temasa geçmesi yasaktır. Ancak bu yasak, ailesine daha yakın olma arzusunu artırır. Margaret, 12 yaşındaki kız kardeşi Marion'u görmek ve ona müzik dersleri vermek için her gün bu 100 metrelik sınırı aşma çabasındadır.

Çizgi (La Ligne) oyuncuları

Valeria Bruni Tedeschi          

Benjamin Biolay        

Stéphanie Blanchoud

India Hair       

Dali Benssalah

Eric Ruf     

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.