Çok Akustik ne zaman? Çok Akustik konukları kimler?

Müzik tutkunlarının ilgiyle beklediği Çok Akustik serisinin 19. bölüm fragmanı nihayet yayımlandı! Bu özel bölümde, sıradışı performanslar ve sürpriz konuklar sizleri bekliyor. Peki, Çok Akustik ne zaman? Çok Akustik konukları kimler?

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 15:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çok Akustik ne zaman? Çok Akustik konukları kimler?

Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı programı Çok Akustik, bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Peki, Çok Akustik ne zaman,hangi kanalda? Çok Akustik konukları kimler? Detaylar haberimizin devamında...

Çok Akustik ne zaman?

Müzik dünyasının tanınmış ismi Ercan Saatçi’nin sunuculuğunda gerçekleşen "Çok Akustik" programı, 19. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her bölümde bir ünlüyü konuk eden program, sohbet ve müziği bir arada sunarak unutulmaz anlar yaşatıyor. Bu akşamki bölümde, yine sürpriz konuklar ve etkileyici performanslar sizleri bekliyor. Çok Akustik 3 Ağustos Cumartesi akşamı (dün) izleyiciyle 22.45'te buluştu. 

Çok Akustik hangi kanalda?

Müzikseverlerin heyecanla beklediği Çok Akustik, bu hafta Cumartesi akşamı 22:45'te Kanal D ekranlarında yerini aldı

Çok Akustik konukları kimler?

Ercan Saatçi'nin sunduğu "Çok Akustik" programında bu hafta Fırat Tanış sahne aldı ve izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Tanış, Neşet Ertaş’ın ölümsüz eserleri "Çiçekler Ekiliyor" ve "Sevda Kuşun Kanadında" gibi sevilen şarkıları akustik olarak seslendirirken, kendi bestesi "Yani" ile de büyük beğeni topladı. Fırat Tanış’ın etkileyici performansları ve içten sohbeti, izleyicilere keyifli ve duygusal bir deneyim sundu.

Çok Akustik Ercan Saatçi kimdir?

13 Mart 1968 tarihinde İstanbul’da doğan Ercan Saatçi, müzikle ilk tanışmasını ilkokul yıllarında Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu'nda mandolin, akordeon ve Türk Halk oyunları dersleri alarak gerçekleştirdi. Orta ve lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladı ve burada keman dersleri aldı. Okulun müzik grubunu kurarak liselerarası müzik yarışmalarına katıldı. 1985 yılında Ercan-Yavuz-Vahe adında bir grup kurdu ve bu grupla çeşitli ödüller kazandı.

1988 yılında, lisedeki okul arkadaşı Yavuz Çetin ile birlikte yaptıkları "I Will Cry" adlı şarkı ile Hey dergisinin yarışmasını kazandı. Aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Kontrbas Bölümü öğrencisiyken TRT Eurovision finallerine katılma hakkı kazandı ve üniversiteler arası müzik yarışmasında "Her Name Is N.G." adlı şarkısıyla birinci oldu. 1990 yılında TRT Altın Anten Genç Besteciler Yarışması'nda Özdemir Erdoğan birinci olurken, Saatçi üçüncü oldu.

Bu yarışmanın dönüşünde İzel-Çelik-Ercan adlı grubu kurarak müzik dünyasında önemli bir adım attı. 1990 yılında Grup Vitamin'i kurdu ve bu grupla iki albüm çıkardı. "Bol Vitamin" albümü büyük başarı yakalayarak 3 milyon satış rakamına ulaştı. Bu albümle birlikte iki kez Altın Güvercin yarışmasına katıldı ve birincilik ile ikincilik ödülleri kazandı. Ayrıca dört kez Hürriyet Altın Kelebek ödülü ve iki kez Hey Dergisi ödülü kazandı. 1991 yılının sonunda, Ufuk Yıldırım ile birlikte Uf-Er grubunu kurdu ve aynı yıl İzel-Çelik-Ercan'ın tek albümü "Özledim" çıktı. Çelik Erişçi’nin 1992’de gruptan ayrılmasıyla İzel-Ercan olarak "İşte Yeniden" albümünü yaptı. 1992’de Uf-Er olarak "Vitamin Değil Şifa Niyetine", 1994’te ise "Ebabil Bir Kuştur" albümlerini çıkardı. 1995 yılında ilk solo albümü "Sayenizde"’yi yayımladı ve 1996’da "Tam 14 Saat Oldu" teklisini, 1998’de "Manşet" albümünü çıkardı. Bugüne kadar 600’e yakın şarkı sözü, 400’ü aşkın beste ve düzenleme yaptı.

Ercan Saatçi, 2003-2004 yıllarında Popstar ve Türkstar; 2006 yılında Star Avı; 2008 yılında Alaturka Solist yarışmalarında İnci Çayırlı, Ahmet Özhan ve Hülya Avşar ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2009 yılında Metin Özülkü ile bir program sırasında Galatasaray kulübüne hakaret içeren sözler sarf etti ve tepkiler üzerine özür diledi.

Eşi Gülümsün Özkök'ten 14 Ekim 2009'da boşanan Saatçi, hâlen Hürriyet gazetesinde yazarlık ve spor koordinatörlüğü yapmaktadır ve iki çocuk babasıdır.

2020 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan "Çok Akustik" adlı programı, 2022-2023 yılları arasında Star TV'de yayınlandıktan sonra, 2024 yılından itibaren tekrar Kanal D'de yayımlanmaktadır. Program, ünlü konuklarla gerçekleştirilen akustik performansları ve sohbetleriyle dikkat çekmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.