Didem Arslan ne zaman başlıyor 5. sezon? 2024 Didem Arslan yeni sezon tarihi…

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı, ekranların en beğenilen yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sezon finali yapan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni sezon tarihi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. "Didem Arslan yeni sezon ne zaman başlayacak 2024?" sorusunun cevabını merak edenler için ayrıntılar burada!

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 11:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Didem Arslan ne zaman başlıyor 5. sezon? 2024 Didem Arslan yeni sezon tarihi…

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, Show TV'de hafta içi her gün yayınlanıyor ve gazeteci Didem Arslan'ın sunumuyla izleyicilere sunuluyor. Geçtiğimiz sezonda yüzlerce kayıp kişinin bulunduğu bu program büyük ilgi görmüş ve ekranlara damgasını vurmuştu. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin milyonlarca izleyicisi bulunuyor ve yeni sezonun yayın tarihinin ne zaman olacağı merak ediliyor. "Didem Arslan ne zaman başlıyor 5. sezon?" sorusunun cevabı işte burada…

Didem Arslan ne zaman başlıyor 5. sezon

Didem Arslan ne zaman başlıyor 5. sezon?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, yeni sezon hazırlıklarına hızla devam ediyor. Şüpheli cinayetlerin çözüldüğü ve kayıpların bulunduğu bu program, bu sezon da gerçek hayat hikâyeleri ve ilginç konularla ekranlarda olacak. Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, izleyicilerin kalplerine dokunmaya devam edecek.

Program, 4. sezonunu 826. bölümüyle tamamlayarak sezon finali yaptı ve şimdi yeni sezon hazırlıkları yapılıyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen programın yeni sezon yayın tarihi tatilin ardından duyuruldu.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, 19 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve Didem Arslan Yılmaz, hafta içi her gün saat 15.00'te izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.