Doğu Ekspresinde Cinayet konusu nedir? Doğu Ekspresinde Cinayet oyuncuları

Kitaplardan uyarlanan filmleri seviyor musunuz ya da kitaptan uyarlama film mi izlemek istiyorsunuz? O zaman size Doğu Ekspresinde Cinayet filmini önerebiliriz. Yönetmen koltuğunda Kenneth Branagh’ın bulunduğu film 2017 yılında vizyona girmiştir. İzleyiciler Doğu Ekspresinde Cinayet konusu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Doğu Ekspresinde Cinayet filminin konusu ve oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 17:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Doğu Ekspresinde Cinayet konusu nedir? Doğu Ekspresinde Cinayet oyuncuları

Dedektif, gerilim türlerinin işlendiği Doğu Ekspresinde Cinayet seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki Doğu Ekspresinde Cinayet filminin konusu nedir? Doğu Ekspresinde Cinayet filminin oyuncuları kimlerdir? Tüm detayları ile haberimizde.

Doğu Ekspresinde Cinayet konusu nedir?

1930'lu yıllarda İstanbul ile Calais arasında sefer yapan ünlü Şark Ekspresi'nde bir cinayet gerçekleşir. Trende Amerikalı bir milyoner ölü bulunur. Yolcular arasında ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot (Albert Finney) de bulunmaktadır. Trenin bir kaza nedeniyle durması, Poirot'ya yerel yetkililer müdahale etmeden önce cinayeti çözmesi için birkaç saatlik bir süre tanır. Türkiye'deki bazı televizyon kanallarında Şark Ekspresinde Cinayet adıyla da yayınlanmıştır.

Doğu Ekspresinde Cinayet oyuncuları

1930'lu yıllarda İstanbul ile Paris arasında sefer yapan ünlü Şark Ekspresi'nde bir cinayet işlenir. Trende Amerikalı bir milyoner ölü bulunur. Yolcular arasında, ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot da (Albert Finney) bulunmaktadır. Trenin kara saplanıp durması, Poirot'ya yerel yetkililer duruma el koymadan önce cinayeti çözmesi için birkaç saatlik bir süre tanır.

Doğu Ekspresinde Cinayet imdb puanı kaç?

Doğu Ekspresinde Cinayet filminin IMDb puanı 6.5 olarak belirlenmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.