Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin konusu ve oyuncuları

Romantik komedi türünde hazırlanan seri film olan Düğün Marşı filminin üçüncü bölümü bugün TV’de izleyicisi ile bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda David Weaver’in yer aldığı filmin başrollerini Jack Wagner ve Tara Wilson paylaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 17:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin konusu ve oyuncuları

Serinin ilk iki bölümünü izleyen seyirciler üçüncü bölümünün konusunu ve oyuncularını arama motorlarında araştırıyor. Sizler için filmin konusunu ve oyuncularını araştırdık. İşte tüm detaylarıyla “Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor filminin konusu nedir? Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor filminin oyuncuları kimler? Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor IMDb puanı kaç?” haberimizde.

Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor filminin konusu nedir?

Düğün salonu projesinde hayal ettiklerini bulamayan Olivia ve Mick, Sevgililer Günü için özel bir organizasyon düzenlemeye karar verirler. Davetlileri arasında Mick’in kız kardeşi Bonnie ve nişanlısı Sean, Mick’in kızı Julie ile erkek arkadaşı Wyatt, Olivia’nın annesi Nora ve sevgilisi Johnny bulunmaktadır. Ancak organizasyon ilerledikçe beklenmedik sürprizler ve karmaşık ilişkiler, ortamı gergin hale getirir. Bu durum, Olivia ve Mick’in hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında yeni zorluklarla yüzleşmelerine neden olur. Herkesin kalpleriyle oynayan bu organizasyon, sonuçlarıyla onları şaşırtacaktır.

Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor filminin oyuncuları kimler?

Jack Wagner  

Josie Bissett   

Sarah Grey     

Serge Houde  

Susan Hogan  

Gabrielle Miller         

Angela Moore

Düğün Marşı 3: Gelin Geliyor IMDb puanı kaç?

Filmin IMDb puanı 6.0 olarak belirlenmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.