Ege Seramik kime ait? Ege Seramik markası ne üretiyor?

Ege Seramik hakkında bilgiler merak konusu oldu. Ege Seramik kime ait? Ege Seramik hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 10:51
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ege Seramik kime ait?  Ege Seramik markası ne üretiyor?

Ege Seramik hakkında bilgiler merak konusu olurken biz de sizin için Ege Seramik ile ilgili detaylı araştırma yaptık. Ege Seramik kime ait? Ege Seramik battı mı? İşte detaylar..

Ege Seramik İbrahim Polat tarafından İzmir’de kuruldu. 1975 yılında Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. üretime geçti ve daha sonra 1990’lı yıllarda teknoloji, tasarım, ve kalite standartlarına ağırlık verdi. İzmir Kemalpaşa’da 416.752 m2 bir alan üzerine kurulu olan Ege Seramik İzmir limanına 26 km uzaklıkta bulunuyor. Ege Seramik tesisleri aynı zamanda 24 milyon 300 bin m2/yıl üretim kapasitesine de sahip.

Ayrıca Ege Seramik’in halka açık hisseleri Borsa İstanbul’da 1992 yılından beri işlem görmekte olup bu hisseler 2016 yılında Yıldız Pazar’da işlem gördü. Ege Seramik 2009 yılında Digital Tile by Ege Seramik markası ille dijital baskı teknolojisini Türk Seramik Sektörüne tanıttı.

Seramik sektöründe ISO 9001 belgesi almaya hak kazanan ilk firma olan Ege Seramik, aynı zamanda ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi Belgesi ve Fransız Standardı NF UPEC belgesinin de sahibi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ‘’TSE Çift Yıldız‘’ Belgesi ile, Ege Seramik ürünlerinin asgari şartlarla sınırlı kalmayıp Türkiye, Avrupa ve Amerika Standartlarında belirtilen özelliklerin üzerinde özelliklere sahip olduğu doğrulanmıştır.

Türkiye’de 150’nin üzerinde yetkili satıcısı ve 2 binden fazla tali bayisi ile dağıtım yapan Ege Seramik 50’nin de üzerinde ülkeye ihracat yapmakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.